Nyårsbukett av ferrero!

 
Här kommer en tutorial på hur du kan göra en snygg nyårs eller festbukett med den underbara pralinen ferrero 😍 
 
Du behöver; 
 
- ett paket Ferrero Rocher
- tejp 
-silkespapper
-cellofan 
-snöre 
 
sedan gör du bara på detta enkla sätt! 

Året som gått 2015

 
 
 
 
idag tänkte jag att det var på sin plats att bjuda på lite höjdpunkten från mitt 2015! Detta har nog varit ett av de bästa åren i mitt liv faktiskt! Så glad för alla möjligheter och framgångar! Allt tack vare mina fina läsare och följare här och på instagram! Men vi startar igång 💗
 
- Formex gånger två, två formexmässor har jag hunnit med att besöka. Fått träffa massa underbara företagare och knytit massor av fina kontakter! Och fått otroligt mycket inspiration också såklart! 
 
-Firat två år med min fantastiska kille. Han är verkligen den jag letat efter. När jag trodde att jag aldrig skulle hitta den rätta träffade jag honom. Min fina Mattias.
 
-Jag fick äran att designa min egen tavla med namnet Designbymirelle. Hur fantastiskt är inte det?
 
-Olof blev vår, bästa som hänt. Ingen ger sån energi som han. Han kan verkligen vara en jobbig liten kille men vad man älskar honom. Olsson ❤️
 
-Min blogg dubblade sina besökare under detta år sen jag började satsa på den på riktigt! Så roligt! Jag blir verkligen jätteglad för alla fina ord om den!
 
-Min instagram passerade 40.000 följare, det känns helt sjukt att ni är så många som följer med mig. Helt varm blir jag! 
 
-Jag har fått vara med i massor av roligt artiklar i olika tidningar, även det känns helt overkligt! 
 
-Min egen logga designad av @signeratsandjoe blev klar! Älskar den verkligen! 
 
-Jag har även klarat många mål inom yoga och meditation och känner mig mer hemma än någonsin i mig själv. 💗

Vår i vardagsrummet

 
Julen har idag flyttat ut, och in har de blåa härliga vårtonerna flyttat! Så nöjd! Några små detaljer ska jag köpa innan det är klart men det känns redan ljust och energigivande :)