Året som gått 2015

 
 
 
 
idag tänkte jag att det var på sin plats att bjuda på lite höjdpunkten från mitt 2015! Detta har nog varit ett av de bästa åren i mitt liv faktiskt! Så glad för alla möjligheter och framgångar! Allt tack vare mina fina läsare och följare här och på instagram! Men vi startar igång 💗
 
- Formex gånger två, två formexmässor har jag hunnit med att besöka. Fått träffa massa underbara företagare och knytit massor av fina kontakter! Och fått otroligt mycket inspiration också såklart! 
 
-Firat två år med min fantastiska kille. Han är verkligen den jag letat efter. När jag trodde att jag aldrig skulle hitta den rätta träffade jag honom. Min fina Mattias.
 
-Jag fick äran att designa min egen tavla med namnet Designbymirelle. Hur fantastiskt är inte det?
 
-Olof blev vår, bästa som hänt. Ingen ger sån energi som han. Han kan verkligen vara en jobbig liten kille men vad man älskar honom. Olsson ❤️
 
-Min blogg dubblade sina besökare under detta år sen jag började satsa på den på riktigt! Så roligt! Jag blir verkligen jätteglad för alla fina ord om den!
 
-Min instagram passerade 40.000 följare, det känns helt sjukt att ni är så många som följer med mig. Helt varm blir jag! 
 
-Jag har fått vara med i massor av roligt artiklar i olika tidningar, även det känns helt overkligt! 
 
-Min egen logga designad av @signeratsandjoe blev klar! Älskar den verkligen! 
 
-Jag har även klarat många mål inom yoga och meditation och känner mig mer hemma än någonsin i mig själv. 💗
Yohanna af Skovde

Roligt att läsa och följa även fast jag bara hängt med en liten stund :)

Svar: Va roligt att du tycker det ❤️❤️
designbymirelle