Återbruka julgranskulor

 
 
jag älskar verkligen att byta ut kulorna i granen. då får man såklart lite lätt dåligt samvete när man ska köpa in hela nya skruden till granen 🙈 Jag har kommit på botemedlet för detta! Återbruka dina gamla kulor och gör en krans av dom till dörren! Det bästa är att om man får för sig att gå tillbaka till den färgskalan är det bara att kapa snöret och dom är helt intakta att användas! Alla kulor är trädda på ett snöre bara :)
 
Massa kramar till er alla! 

Årets gran!

 
Idag hade jag och mannen en mysig julekväll! Jag har även lyckats övertala honom att vi ska klä granen den första advent! Jag älskar att kunna njuta av granen länge och sedan tar jag bort den fortare än kvickt efter julafton 😂 Såhär blev iallafall min gran 2015! Jag har bara lysen och snygga randiga julkulor från hm home! Jag har satt ner granen i en stickad grå korg. 
 
Granen står i hallen direkt när man kommer in. Fullkomligt älskar det! Så bilder är tagna från dörröppningen ungefär! 
 
Ha en underbar söndag alla! 

Härlig juldrink med polkagris!

 
Igår var det dags att viga in den kommande julen lite och vad är väl mer passande än en juldrink med polkagris? Såhär gjorde jag min drink 
 
Blanda rosa mousserande vin och mintlikör. Krossa polkagris och blötlägg kanten på glaset. Gör en kant av polkagris, sätt sedan i en hel stång i drinken. 
 
Tada färdigt :)