5 enkla fengshui-tips

Godkväll mina pärlor!
Måste passa på att tipsa om det som ligger mig varmt om hjärtat, fengshui och skapa ett hem som inte bara är vackert, utan får dig att må bra också! Här kommer fem enkla tips man kan ha med sig om man vill inreda sitt hem lite mer i enighet med fengshui. 
 
1. En liten vas med en snittblomma kostar inte mycket men gör så otroligt mycket för intrycket om du stället den på handfatet i badrummet. Blommor är en chihöjdare och passar perfekt att använda i badrum. 
 
 
2. Placera helst inga tunga lampor eller kristallkronor ovanför sängen. Det skapar en orolig chi då man omedvetet kan oroa sig för att den kan falla ner på dig när du sover. Jag satsar på VITA eos som är en lätt fjäderlampa!
 
 
3. Addera gröna växter i alla rum, både bra för luften och atmosfären! I badrummet ska du dock inte ha kaktusar eller andra spetsiga växter, här inne är vi ju som sårbarast. Satsa på mjuka härliga former. 
 
Bild: Pinterest 
 
4.  Placera en spegel bakom en vas med snittblommor så får du dubbel effekt! Dubbelt med god energi alltså!
 
Bild: Pinterest 
 
5. Ha dina färska kryddor nära vasken i köket. Denna chihöjare kommer passa perfekt att kontrastera den nedåtgående energin som finns i ett avlopp. 
 
Bild: Fastighetsbyrån
 
Små ändringar kan verkligen göra mycket för välbefinnandet 💗
 
Tips - fengshui - fengshuitips - inredningstips
Robex Lundgren

fint

Isabell

Vilka himla bra tips, tack så mycket! :)

Svar: Va roligt att dom uppskattas 💗💗
designbymirelle