Styling by mirelle

 
 
 
 
 
 
 
idag tänkte jag bjuda på ett inlägg proppat med massa härliga före och efterbilder på stylingar jag gjort! det är ju något med före och efterbilder som är så himla roligt att titta på. Så jag hoppas verkligen att jag kan inspirera er lite eller fylla ut er lördagssurfning lite ;) 

Annorlunda halloweenpumpa!

 
Det är ju alltid lite roligt att pussla ihop en halloweenpumpa som inte ser ut som alla andras! Detta blev min! Eftersom den ska vara i köket fick det bli en enkel svart/vit-randig variant 😍 Älskar även de pastelliga pumporna med guld såklart 😍 
 
Pastellpumpa från @room.interior.by.lisa på instagram :) 
 
 
ha en fin kväll alla! 
101ideer - Halloween - Pumpa

Återbruka naturen!

 
Det enklaste och framförallt billigaste man kan göra för att piffa till sin inredning är att ta in saker från naturen! Det kommer både att göra rummets energi bättre och även ta er läsare på en trevlig utflykt i det vilda ;) just nu har jag dessa underbara kvistar i en vas hemma! det är en blandning med lärk och hassel och tillsammans skapar de verkligen det vackraste konstverk 😍🌿🍂 så mitt tips idag är att ta er ut i naturen och leta efter vackra ting att smycka erat hem med! Både för feng shui och er egen skull ;)