Fotografering för Västeråscitybilaga!

Som ni vet var jag tidigare med i Västerås citybilaga här i Västerås som en av tre bloggare som gav tips om höstens trender inom mode och inredning. Jätteroligt och väldigt fint resultat! Fotografer som fotade mig samt inredningen var ingen mindre än Jonas Bilberg! Här kommer ett litet smakprov på bilderna för er som inte haft chansen att se bilagan :) 
 
 
 
 
 
 
 
Foto av Jonas Bilberg för Citysamverkan i Västerås.

Piffa till dina ikearamar!

 
 
Det är nog många likt som mig som älskar mässings just nu. Dock är de verkligen inte de lättaste att hitta mässingsramar i 50/70 som de fledra print faktiskt är som man köper just nu! Jag får ofta frågor om mina ramar och tavlor ovanför soffan. Här har jag köpt ramar i plast på ikea som kostar ca 20 kr styck! jag sprayade sedan med favoritfärgen från Montana cans, gold chrome. Jag körde sedan på och ruggade med sandpapper på ramarna för att jag ville att de skulle se lite gamla och slitna ut. Man kan såklart ha kvar de blanka och fina med! Easypeasy och du slipper lägga tusenlappar på ramar 💗
101ideer - Ikeahack - Ram

Budgetfynd i mässing!

 
Hur vacker är inte denna? Så mycket roligare att hänga handdukar i både badrummet och köket om man har en vacker ring i mässing att hänga den på! Och det bästa? 30 kronor kostar den!! Du hittar den på TGR :) 
Budget - Budgettips