Valborgsdukning

 
 
 
Idag vankas det kalas här hemma så självklart har jag ordnat med dukningen redan nu, eller igår, haha, nörd som man är. Åkte och köpte lite olika snittblommor igår och komponerade ihop egna buketter, det är verkligen så mycket roligare än att köpa färdiga! Dessutom blir det så mycket billigare! Nu kan man ju gå ut och plockar lite vacker utfyllnad på vilket träd som helst. Så en bukett till middagsbordet och en till hallen blev det! 
 
 
 
 
Dukningen fick gå i grått, rosa och mässing detta år! Snacka om att dessa kulörer gifter sig alltså! Sen passar det ju helt perfekt på mitt snygga matsalsbord i grått drivved också. 
 
En rolig detalj när man dukar större bord är att använda sig av dessa dukar i dunilin från Duni. Det är en tygliknande produkt som man kan använda både som duk och som tablett. Det finns liksom skåror man kan riva av. Jag valde att lägga dessa över bordet för att skapa en lite mer sammanhållning i dukningen så att inte allt placeras på långsidan! 
 
 
 
Ha en underbar Valborg alla läsare! Lämna gärna en kommentar om vilka ni är som kommer in och läser här hos mig! Skulle vara så roligt att veta lite mer om er också! Massa kärlek!