Hösten är på ingång

På Formex hittade jag denna underbara nyhet som är en nyhet från Ekelund, och kollektionen tillhör ingen mindre än självaste Mat-Tina! Känns verkligen så rätt att ta upp de vackra kurbitsmönstren igen nu när hantverk och närproducerat är det hetaste. Allt tillverkas i Sverige och bara det är helt fantastiskt tycker jag. Så i samarbete med Ekelund kommer här massor med härliga bilder på denna vackra matta! 
 
 
 
Man kan inte annat än älska mönstret eller hur? Det bästa är att den också är helt vändbar, så vill man ha lite mer färg så är det bara vända på steken och då har man rött på större delen och vitt på kurbitsen. 
 
 
 
Så himla bra när det är en plastmatta som är riktigt snygg också! Perfekt i köket! 
 
 
 
Love 
 
 

Formex dag 2

Hej mina fina! Här kommer äntligen det efterlängtade inlägget som jag egentligen skulle postat till er igår! Här summerar jag ihop lite härligt från Formex och bjuder såklart på massa härliga bilder och även lite tankar om höstens trender. Jag hade såååå många fler som jag velat besöka men hann verkligen inte ens hälften som jag ville, haha. Jaja tur att det kommer en mässa till i Januari!
 
Designhouse bjöd på så härlig miljö med deras underbara knutkuddar! Så härlig design på dessa! 
 
 
 
 
Odd Molly hade en helt fantastisk monter med en vacker gammal buss! Här fick man smakprov på både sängkläder och handdukar och jag blir verkligen mer och mer för Odd Mollys textilier! 
 
 
 
 
Vad vore jag för Västeråsare om jag inte visade allt vacker som fanns hos Skultuna? Herregud vad vackra former och designs de kommer med ständigt. Väldigt enkelt men så snyggt. Nu kommer även mycket av deras produkter i silver och det tror jag absolut är toppen! Silver kommer tillbaka mer och mer även om andra metaller håller sig kvar också. Skultuna har också haft en samarbete med underbara Candelize, där de skapat doftljus! Candelize har annars refillpåsar i lyxiga varianter! Rekomenderas verkligen! 
 
 
 
 
 
En detalj som man verkligen kunde se överallt på mässan var rotting i alla dess former, jag älskar verkligen rotting! Detta blev även materialet som fick vara i nya köksstolar! Beställt från grymma butiken Butikrufft! Här ser vi ett riktigt mästerverk! Den ville man verkligen ta med sig hem! 
 
 
Om vi pratar material så är graniten ett material jag tror kommer att bli riktigt stort. Stenvarianter i alla dess former. Graniten blir en lite ruffigare variant av den snygga marmorn som vi fortfarande ser mycket av! 
 
 
 
Hoppas ni gillade min lilla rapport! Återkommer med mer i veckan! Ha en underbar söndag! 
 

Formex dag 1

Då var första dagen på Formen avklarad! Så himla rolig dag här i Stockholm! 💗
 
 
Housedoctor hade som vanligt helt underbar monter! Här är dagbäddar jag verkligen fastnade för! 
 
Byondesign bjöd på många favoriter för mig! Dels dessa koralle och stenar som var helt underbara! 
 
 
 
 
Självklart besökte jag fina Ateljé Epifor också! Emma
är supergo och verkligen en sann konstnär! 
 
 
 
 
Dagens avslutades med diverse underbar inspiration, pressvisning hos underbara Duro och sedan middag 💗
 
 
 
Sagaform hade underbara whiskeyglas som nyhet! Riktigt inne med läderställ och allt 😍
 
 
Stilsäkraste tapeterna hittar vi såklart hos Duro även i år 😍 Här var vi på en fin pressvisning av nya kollektionen! Träffade härliga inredaren Helena Köhl som också är från Västerås ✨
 
 
Återkommer imorgon med ännu mer bilder och roligt! 😍✨ massa kramar till er