Årets mest gillade bilder

Hej raringar! 
 
Ett nytt år närmar sig och med det en massor av fina minnen i bagaget! ❤️ Vilket jäkla år det varit! Jag tänkte göra en liten årssummering i nästa vecka med minnesvärda bilder och händelser! Ett år som bringat så mycket lycka, och sorg. Men ändå kliver jag in i 2017 med en fin känsla och harmoni. Det känns som jag finner lite mer av mig själv och min väg till lycka för varje dag som går. Självklart finns det hur många bilder som helst jag skulle vilja visa och prata om, men här kommer mina mest likade 9 bilder på Instagram från året som gått! 
 
 
1. Detta underbara skåp min svägerska gjorde en så snygg makeover på! Gissar att många spanat lite extra på de tråkiga furumöblerna på loppisarna efter att ha sett denna!
 
2. Ibland måste man bara bli lite barnslig och bygga en mysborg på golvet framför soffan, för visst ser det väl mysigt ut? 
 
3. Mitt lilla serveringsbord från min födelsedag! Världens sötaste små banandelfiner gjorde sambon såklart. 
 
4. Mitt enklaste och mest uppskattade julpyssel i år, vatten i en flaska och en liten gren från en gran. Svårare än så behöver det inte vara!
 
5. Torget i Västerås bjöd på blomsterprakt utan dess like med dessa vackra blommor!
 
6. Island och blue lagoon var verkligen något att minnas!
 
7. Min lilla bag in pumpa till Halloween var ett uppskattat inslag för er alla som skulle ställa till med fest. 
 
8. Alla hjärtans dag, då min sambo verkligen visade hans finaste skills på dukning, så himla fint!
 
9. Världens vackraste köksbord av Biltemas trästickor som min bästis gjort är bara så underbart! Katten Frances trivs bra såklart. 
 
Gott nytt år mina hjärtan! 
Gottnyttår - Makeover - island - mestgillade - pyssel - rosor

Rensa med fengshui

Hej fina! 
Många gånger kan man bli lite förvirrad och överväldigad över var och hur man ska fokusera när man ska inreda sitt hem. Att slaviskt följa trender verkar passa för några, men inte särskilt många. Genom att använda sig av Feng shui när man inreder lägger man fokus på sådant som faktiskt rent krasst får oss att må bra. För hur bra är en vacker möbel, om den är placerad helt fel och inte känns bra i magen? 
 
 
Saker som får oss att må bra är oftast inga komplicerade saker, det handlar om känslan i magen och om material och känsla. Det allra bästa man kan börja med när man inreder sitt hem är att rensa, rensa, rensa. Det kanske känns jobbigt att göra, men tro mig, detta är en av de viktigaste nycklarna för ett välmående hem. Ha bara saker som verkligen betyder något för dig, samla inte bara för att. Saker är bara saker och kommer alltid att vara det. Det viktigaste i det hela är att du mår bra och verkligen älskar allt i ditt hem. Om du har mycket arvegods eller liknande kan jag rekomendera att spara någon av dessa, den som betyder mest för dig och kanske bär
med sig en vacker historia eller minne om den bortgångna? 
 
 
Optimera din förvaring och sortera, ett tips är att alla saker ska ha sin plats, och när man använt något lägger man alltid tillbaka det på den platsen. Detta underlättar verkligen i det dagliga resandet och städandet. Städning är såklart också en del av rensningen, man behöver inte ha ett kliniskt hem, men vem mår bra av ett badrum som känns ofräscht? 
 
Bild: hemnet.se
 
En annan viktig sak att tänka på är att det inte bara är sakerna som är framme som påverkar oss, om du har kaos under sängen eller i ett skåp komme detta också att påverka dig negativt. Försök att skapa en struktur även i dolda utrymmen som fungerar. 
 
Lycka till på vägen till ert drömhem ⭐️
fengshui - fengshuitips - inredningstips - rensa - rensairöran

Det vackra i det enkla

Hej finisar! 
 
Detta inlägg är i samarbete med Zeta som har dessa underbara produkter inom antipasti som vi provade igår. Det vackra med antipasti är att det är saker som man kan ha hemma och bara slänga fram och ha en härlig stund tillsammans. Även om man är två eller tio så är detta det perfekta sociala sättet att äta en enkel middag enligt mig. Inte massa krångliga recept, bara massa härliga smaker och råvaror som passar perfekt tillsammans. 
 
 
 
 
Jag älskar verkligen Crostini tillsammans med tapenade, det kan slinka ner både en och femton i mig, haha.
 
 
 
Om ni är sugna på mer härliga inspiration kring antipasti hittar ni det HÄR
 
Ha en fin kväll nu! Massa kärlek