Årets mest gillade bilder

Hej raringar! 
 
Ett nytt år närmar sig och med det en massor av fina minnen i bagaget! ❤️ Vilket jäkla år det varit! Jag tänkte göra en liten årssummering i nästa vecka med minnesvärda bilder och händelser! Ett år som bringat så mycket lycka, och sorg. Men ändå kliver jag in i 2017 med en fin känsla och harmoni. Det känns som jag finner lite mer av mig själv och min väg till lycka för varje dag som går. Självklart finns det hur många bilder som helst jag skulle vilja visa och prata om, men här kommer mina mest likade 9 bilder på Instagram från året som gått! 
 
 
1. Detta underbara skåp min svägerska gjorde en så snygg makeover på! Gissar att många spanat lite extra på de tråkiga furumöblerna på loppisarna efter att ha sett denna!
 
2. Ibland måste man bara bli lite barnslig och bygga en mysborg på golvet framför soffan, för visst ser det väl mysigt ut? 
 
3. Mitt lilla serveringsbord från min födelsedag! Världens sötaste små banandelfiner gjorde sambon såklart. 
 
4. Mitt enklaste och mest uppskattade julpyssel i år, vatten i en flaska och en liten gren från en gran. Svårare än så behöver det inte vara!
 
5. Torget i Västerås bjöd på blomsterprakt utan dess like med dessa vackra blommor!
 
6. Island och blue lagoon var verkligen något att minnas!
 
7. Min lilla bag in pumpa till Halloween var ett uppskattat inslag för er alla som skulle ställa till med fest. 
 
8. Alla hjärtans dag, då min sambo verkligen visade hans finaste skills på dukning, så himla fint!
 
9. Världens vackraste köksbord av Biltemas trästickor som min bästis gjort är bara så underbart! Katten Frances trivs bra såklart. 
 
Gott nytt år mina hjärtan! 
Gottnyttår - Makeover - island - mestgillade - pyssel - rosor