5 fengshuitips för badrummet

Feng shui är fantastiskt att använda sig av för att skapa ett trivsamt och välmående hem. Badrummet har en liten tendens att glömmas bort lite när man inreder. Så på önskemål publicerar jag detta inlägg igen med lite tillägg! 
 
1. Att placera en liten växt brevid handfatet tar upp den nedåtgående energin som kommer av ett avlopp 🌿
 
Bild: www.sheerluxe.com
 
2. Jordelement och träelement är något som det finns lite av i ett badrum naturligt därför måste man komma ihåg att lägga till det. (alla element ska vara representerade i ett rum för balans, trä, jord, eld, vatten och metall.) Trä och jord kan du få in genom tex växter och trädetaljer. 
 
 
 3. Skapa spakänsla i badrummet genom att lägga till härliga doftpinnar, handdukar, spadetaljer och doftljus för att skapa en härlig spaatmosfär i detta rum man spenderar mycket tid i 💗
 
Bild: www.myunfinishedhome.com
 
4. Kaktusar är väldigt vackra, men inte i ett badrum. Vi är ofta nakna här inne och alltså väldigt sårbara. Det känns inte bra i magen att ha detta i badrummet. Välj istället en rundare växt.
 
Www.alwaysinwhite.com
 
5. Dofter som passar badrummet är mint, som är den mest renande doften. Det kan man tänka på när man väljer doftljus till badrummet! 
Doftljus: Edblad 
 
 
Hoppas ni hade användning för mina tips om hur ni kan skapa ett badrum att verkligen trivas i 🍃
Nathalia

Tack för underbara tips som alltid.

Svar: Tack själv va roligt att det uppskattas ❤️
designbymirelle

Madelene

Kan du inte skriva ett inlägg närmare om lite olika växtalternativ man skulle kunna ha i ett badrum som ofta har lite eller inget solljus?

Svar: Prova garderobsblomman ❤️
designbymirelle