Ziegler Manhattan har flyttat in

Jag har suktat efter denna underbara matta så sjukt länge, så nu är den äntligen min! Den snyggaste av alla Zieglervarianter enligt mig, denna skiftar i grått. Den kommer från Rugvista och detta är storlek 200*300 cm. Bered er på bildbomb! De har en galet rea just nu med massor av fint, bland annat denna! Ange även koden DBME2016 så dras ytterligare 5% av på köpet! 
 
 
Den fullkomligt gifter sig med min underbara skinnpuff! 
 
 
Jag valde en stor matta som jag placerade mitt i rummet för att jag ville binda ihop matplatsen med soffplatsen och inte avskilja de med två mattor. 
 
 
Ha en underbar dag alla mina fina! 
 
 

5 fengshuitips för badrummet

Feng shui är fantastiskt att använda sig av för att skapa ett trivsamt och välmående hem. 
 
1. Att placera en liten växt brevid handfatet tar upp den nedåtgående energin som kommer av ett avlopp 🌿
 
 
2. Jordelement och träelement är något som det finns lite av i ett badrum naturligt därför måste man komma ihåg att lägga till det. (alla element ska vara representerade i ett rum för balans, trä, jord, eld, vatten och metall.) Trä och jord kan du få in genom tex växter och trädetaljer. 
 
 
 3. Skapa spakänsla i badrummet genom att lägga till härliga doftpinnar, handdukar, spadetaljer och doftljus för att skapa en härlig spaatmosfär i detta rum man spenderar mycket tid i 💗
 
 
4. Kakrusar är väldigt vackra, men inte i ett badrum. Vi är ofta nakna här inne och alltså väldigt sårbara. Det känns inte bra i magen att ha detta i badrummet. 
 
 
5. Dofter som passar badrummet är mint, som är den mest renande doften. Det kan man tänka på när man väljer doftljus till badrummet! 
 
 
Hoppas ni hade användning för mina tips om hur ni kan skapa ett badrum att verkligen trivas i 🍃

Semesterbilder

Som ni alla kanske har koll på så är jag ju just nu på lite semester, så jag tänkte att det kan vara roligt för er att få lite bilder från semestern även här och inte bara på Instagram 😀 Jag är i vackra Västervik och njuter av det finaste sällskapet, godaste maten och bara 100 % relax 💗
 
 
 
Havet 💗 Energigivare nummer ett 💗
 
 
 
Paella i mitt hjärta alltså 😍 Vi körde Per Morbergs recept och det var helt galet gott verkligen!
 
 
 
Såklart jobbade jag lite också 😬
 
 
Ha underbara soliga dagar nu alla fina 💗