Mitt underbara jobb

Som de flesta som läser här i bloggen vet ni att jag jobbar som inredare. En av mina tjänster är nätbaserad inredningskonsultation. I denna tjänst hjälper jag kunden med ett rum i hemmet man vill förnya eller kanske bara har fastnat i. 
 
För att komma fram till bästa resultatet skapar jag en hel bild om önskemål och hur det ser ut nu, därefter skapar jag en plan över rummet i detalj 💗
 
Det allra bästa är faktiskt ändå när man får tillbaka bilder på alla lyckade konsultationer! Bara älskar att kunna vara med och skapa ett drömrum eller ett drömhem åt en annan person!
 
 
I detta rum lades det till detaljer som behövdes för att göra rummet personligt och mysigt! 
 
Ibland måste man verkligen tänka utanflör boxen. Det här rummet fick inte bara ny inredning, det fick dig ett helt nytt användningsområde! 
 
 
En naturlig färgskala behöver inte alltid vara gråskala, det går ju lika bra att plocka in härliga färger som man finner i naturen. Då behåller man den harmoniska känslan men tillför lite mer aktiv energi i rummet! 
 
 
Erika- familjeliv, träning och inredning

Jättefint! Hur funkar en konsultation? Kan du inte skriva mer om det? Alltså från första kontakt till kostnad och slutliga resultatet. Tack för en grym blogg och insta. Får alltid så mycket tips från dig! Kram!

Svar: Du kan maila mig om du är mer nyfiken :)
designbymirelle

Charlotte

Tack för fin inspiration 😊 Jättefina bilder och detaljer.
Titta gärna in på min blogg och läs om min gunghäst som just nu restaureras för att pryda vårt hem och vara till minne av min fina Fandango som jag tragiskt nog fått ta bort😔Den är såå fin!

Svar: Tack söta :)
designbymirelle

Erika- familjeliv, träning och inredning

Ja men jag är mer intresserad av hur själva processen går till och att det kunde vara intressant att läsa ett inlägg om det :) Kram!

Svar: Absolut ska ordna mer detaljerat😍
designbymirelle

Karolina

Jag vill också vara bra på inredning! :P

Svar: 💗💗💗
designbymirelle

Louise

Jag skulle också vilja läsa mer om hela processen! Från start till slut. Vore kul om du förklarade hur du tänker med en viss typ av rum osv :)

Svar: Det ska jag ordna 😍❤️
designbymirelle

Anonym

Jag vill gärna veta hur du blev inredare och hur man får jobb som internetkonsult :)

Svar: Jag utbildade mig till inredare hos inredningskurser och sedan hos nordic school of feng shui :D kramar
designbymirelle

Johanna

Vilket fint matbord. Vart är det ifrån?

Svar: Från lilla möblemanget 😍
designbymirelle

Johanna

Vilket fint matbord. Vart är det ifrån?