Belysningstips

Ljussättning är verkligen en hel vetenskap! Ett enkelt tips som verkligen gör stor skillnad för ett hem och ett rum är att tänka på att belysa hörnen. Det kan både vara hörn som är framme och hörn som är täckta av exempelvis en möbel. Det fiffiga är nämnligen att det inte alltid är nödvändigt att själva ljuskällan syns, det är ju själva ljuset vi är ute efter. 
 
I min hall har jag en fåtölj mot ett hörn, jag har ställt en gammal lampa med lagom styrka inne i hörnet, det är alltså inget som syns, men ljuset är verkligen perfekt för just detta hörn. Energin i rummet kommer in i hörnet istället för att bara passera och bli avstängt av fåtöljen. 
 
Här kommer lite bilder på hur det kan se ut under dagen när man har den lampan tänd. Till och med då ger den ett balanserat och bra ljus till det annars nermörknade hörnet. 
 
 
 
 
 
 
Hänger ni med på hur jag menar? 
 
Hoppas det kan hjälpa er i era tankar om ljussättningen i just era hem! Massa kärlek från mig 

Bästa budgettipset

Ibland kommer jag verkligen över riktigt grymma budgettips. Jag rekomenderar alltid denna pläd i mina konsultationer och äntligen har jag köpt mig en egen. Den faller så himla fint var man än lägger den, och är helt enkelt så himla skön! Perfekta sommarpläden enligt mig. 
 
Pläden kommer från Ikea och kostar endast 179:- . Fantastiskt bra pris för denna snygging! Tar man mycket kort hemma som jag gör är det verkligen guld värt att ha en pläd med så enkel och snygg struktur som denna.
 
 
Ser ut som ett moln i närbild nästan. 
 
 
Ja, mitt vardagsrum älskar verkligen denna pläd! Särskilt nu under varma sommartider när man inte vill ha alltför tjocka och tunga textilier i hemmet. 
 
 
 
 
Ha en underbar dag! Massa kärlek 

Midsommar

 Hej alla mina fina! jag hoppas ni haft en helt underbar midsommar! Det har jag verkligen! Så underbart att vara ledig och spendera tid med alla nära och kära. Vad har ni hittat på? 💐 
 
Självklart har jag hunnit med lite shopping och inredning också! Men vi kör igenom hela helgen i bilder tycker jag 😍👏
 
 
En superduktig florist försåg alla gäster med underbara kransar! Såhär såg min ut 😍
 
 
Färgerna passade perfekt till kvällens blå klänning såklart!💙
 
 
Mina närmaste 💗
 
 
Beeepong och femkamp såklart! Det visade sig att beerpong var min dolda talang i livet 😂
 
 
Fyndade denna fantastiska skänk på en sida på Facebook! 250:- och varje lite detalj på den är underbar 😍
 
 
lilla Olof är trött efter en hektisk helg 🐶
 
 
Avslutade helgen hemma hos svärmor med denna underbara dessert! 🍓
 
Ha en underbar vecka nu mina fina! Jag ska börja planera för alla rum jag ska inreda! Blir många denna vecka 😍
 
❤️❤️