Flowermarket i London

Detta besök var helt klart ett av de stora höjdpunkterna i London! En enorm marknad med massor av blommor och växter och allt till galet bra priser! Drömmen vore ju om något som detta fanns i Sverige 😍
 
 

Gjuta möbler i betong

Nu är nalkas våren verkligen på riktigt, och det jag har bestämt att jag ska börja skapa är saker gjutna i betong. Fantastiskt bra och tåligt material som känns helt rätt i vår och sommar där naturmaterialen står i fokus. Det ger den där ruffiga snygga kontrasten tillsammans med lite snygga mässingsdetaljer. 
 
Det finns massor av härliga tips på vad man kan gjuta så jag tänker bjuda på några här nedan. Finbetong finns att köpa på alla byggvaruhus, bauhaus har bra priser. Formerna får man skapa själv eller hitta passande former man har redan som man kan använda till gjutningen. 
 
Hoppas ni är lika excited som jag tills jag kör igång! Ska bli så roligt och har massor av ideer till trädgården redan! 
 
 
 
 
 
Samtliga bilder kommer från Pinterest. 
 
Ha en underbar dag alla fina! 
 

Shopping

Nätshopping kan ju vara det skönaste som finns! Man spanar ut sina favoriter sen är det bara vänta på att de ska landa hemma! Detta är lite saker jag beställde för ett tag sen som kommit nu. Älskar att inreda in de nya sakerna i hemmet! Har ni några favoritwebshopar?