Refilldoftljus från Candelize

Hoppas ni haft en underbar helg alla fina! Idag tänkte jag bjuda på ett jätteroligt inlägg. Jag har nämnligen i samarbete med företaget Candelize fått prova deras grymma produkt refilldoftljus! Hur galet smart är inte det? Alla dyra och vackra doftljusburkar som man har hemma kan äntligen återanvändas! Tänkte att jag ska posta en hel tutorial på hur enkelt det faktiskt var att göra ett eget ljus! Sen att ljusen görs i Sverige av högsta kvalitet gör det hela ännu mer intressant! Så för ungefär halva priset av vad det kostar att köpa en sånt här exklusivt ljus kan man göra sitt eget. Älskar verkligen  driftiga tjejer som satsar på sina fina ideér fullt ut, världens första refilldoftljus liksom! Dofterna är helt fantastiska, min favorit är Dry Vetiver! Perfekt pyssel för en regnig dag! Älskar det :D
 
Om ni klickar er in på denna länk till deras hemsida och anger koden morsdag i kassan får ni 20% på ett helt köp också!
 
 
1. Jag valde att göra ljuset i en av mina burkar jag har hemma som jag inte riktigt vet vad jag ska ha i. Perfekt för ett ljus alltså! Så första steget är att välja en behållare som du vill göra ett ljus i. Antingen återanvända ett gammalt eller göra i en burk eller liknande. 
 
 
2. Öpnna påsen och ta ur glasspinnen samt veken och stoppa in din påse i micron. Ett par minuter räckte bra för mig! 
 
 
3. Fäst veken i burken och häll i vätskan som blir i påsen i din burk. Passa så att du inte bränner dig :) Låt sedan ljuset stelna helt och klipp till veken! 
 
 
4. KLART! Hur enkelt och roligt som helst! Så glad att jag hittat dessa produkter! 
 
 
 
Ha en underbar dag! Massa kärlek!