Mina utbildningar

Hej darlings!
Idag ska jag bjuda på ett efterlängtat inlägg 😀 Jag får väldigt ofta frågan om var jag utbildat mig och hur jag hamnat där jag hamnat. Så varför inte göra ett litet inlägg om det tänkte jag? Det finns massor med utbildningar att välja på nu för tiden men det här är iallafall mina! Jag har lärt mig enormt mycket och jag kan verkligen rekommendera alla att utbilda sig inom ett område som intresserar er, även om det är inredning eller inte! Man växer så mycket - och det är riktigt roligt att lära sig saker igen! 
 
Inredningsdelen och homestagingdelen har jag studerat hos inredningskurser.se. Det finns massa olika varianter på kurser, och jag jobbade samtidigt, så deras distanskurs passade mig perfekt! Här lärde jag mig om färgsättning, ljussättning, homestyling och massor av matnyttigt jag nu bär med mig varje dag i mitt arbete! 
 
 
Fengshuidelen i min utbildning har jag studerat hos Nordic School of fengshui! En underbar skola där du studerar denna fina lära i olika steg. Fengshui bjuder verkligen på en aha-känsla efter varje ny sak man lär sig! Riktigt roligt att få vidga sina vyer och skapa inredning som inte bara är vackert, utan som får oss att må bra också!
 
 
Genom dessa två stadiga grunder har jag startat mitt egna företag Designbymirelle! Jag hade ingen aning om ifall det skulle gå vägen, men med mycket kämparanda och långa dagar gjorde jag ett resultat första året jag är riktigt nöjd med! Men det som är mest värdefullt är ändå alla vackra personer jag får interagera med dagligen! Alla mina följare och alla er härliga läsare här inne! Ni är så viktiga! 
 
 
Jag önskar er alla ett superstort lycka till om ni skulle bestämma er för att plugga till inredare, eller något annat för den delen! En utbildning är alltid något värdefullt! 
Elin

Hejsan undrar var du hittat din blomkruka som du har i sovrummet med björkmotiv? Den är så himla fin!!

Svar: Dom kommer från granit 😍
designbymirelle

Anonym

Kan du inte tipsa lite om snygga men billiga krukor?😁 gärna olika men som man ändå kan ha tillsammans

Svar: Hejsan! Ja men absolut det kan jag ordna framöver :D Kramar
designbymirelle

angelica

Hej!
Du läste på distans medans du arbetade...som jag nu... när vågade du släppa taget från den "säkra" inkomsten. Hade du redan då börjat få in pengar på sidan av?

kramis Angelica