En sjönära dröm i Strängnäs

Hej mina hjärtan! 
 
Ikväll bara måste jag visa er denna lilla dröm som ligger i Strängnäs. Här pratar vi sjötomt som det ska vara, ingen sjöglimt eller närhet till vatten, utan en riktig sjötomt! Kolla bara in den underbara känslan som finns i detta lilla hus! 
 
 
 
Jag älskar verkligen att man har skapat så många olika "rum" i trädgården. Här finns det plats både för aktvitet, middagar och relax. Perfekt med andra ord! Som ni ser ligger huset i direkt anslutning till en egen liten strand med volleybollplan, båtplats och badmöjligheter. 
 
 
 
Underbart kök med utsikt! Till höger är det en ingång till vinkällare också! Visst var det en rolig idé att satsa på björkstubbar som pallar till köksön?
 
 
 
Ja här kan man ju verkligen tänka sig att stå och slänga ihop en liten middag! 
 
 
Det är ju ingen hemlighet att jag är besatt av marockanskt, så gissa om jag älskar detta golv? Så snyggt att bara centrera mönster i mitten för att skapa ett vackert konstverk mitt på golvet. 
 
 
Samtliga bilder från hemnet.se
 
Från bryggan upp mot huset. Min stora dröm är ju att bo i anslutning till vatten, det är verkligen harmoni för mig. Kanske för att jag är född i stjärntecknet fisk? Iallafall så tycker jag att man verkligen kan få till en sällsynt perfektion på dena typ av tomter, och vem skulle inte vilja kunna hoppa ner och ta ett kvällsdopp en ljummen sommarkväll här? 
 
Ha en underbara kväll fina ni! 
 
Love 

Inreda sängbordet

Hej mina fina!
Hoppas ni haft en underbar helg, det har verkligen jag. Igår vankades det en riktigt spansktsupermiddag här hemma med hela bordet fyllt av tapas och sangria. Finns ju verkligen inget som är så gott som tapas! Idag tänkte jag posta om en sak som faktiskt är viktigare än man tror, nämnligen hur man kan inreda sitt sängbord energigivande och enligt fengshui. Sängbordet är ju faktiskt det första du ser när du vaknar, och det sista du ser innan du somnar, så det är ju verkligen av största intresse att göra sängbordet till en liten plats som verkligen ger energi.
 
 
Det viktigaste för mig är att ha föremål som jag finner harmoni i, korallen, och även någon form av snittblomma. Det kan kännas lite onödigt att lägga pengar på att alltid ha snittblommor på sängbordet men för mig är det det första stället jag prioriterar att ha levande blommor. Det kan såklart vara en vacker orkide eller annan växt också. Personligen älskar jag rosor och de ger mig verkligen energi så det satsar jag på på mitt sängbord. 
 
 
Korallen som jag har kommer från Butikrufft och vasen är ett loppisfynd för 15:- .
 
 
 
Sedan har jag alltid smycken på mig så för mig är det viktigt att ha en liten förvaring för smyckena på sängbordet, dessutom är de vackra och ger mig energi. Jag har bara tagit överdelen av en smyckesförpackning till det. Svårare än så behöver det inte vara! 
 
 
Sen är det bara att jobba ihop det hela till ditt eget lilla kraftstilleben som står vid din sida när du sover. 
 
Lycka till alla! 
 
 
Inreda - Sängbord - Tips - fengshui - inredningstips - korall - oninterior - rosor - sovrum - sovrumstips

5 juldukningar

Första advent och alla underbara julbestyr börjar närma sig nu! Då är det hög tid att börja fundera på årets dukning! För visst är det lite extra kul att verkligen lägga en tanke på dukningen när man ska fira in julen? Idag tänkte jag bjuda er på lite olika dukningar man kan göra, eller inspireras av! 
 
1. En vacker dukning med lärk, svårare behöver det inte vara! 
 
Bild från stylestate.com
 
2. En vit dröm - så vackert att bara jobba med grönt och vitt i all sin enkelhet.
 
Bild från styleestate.com
 
3. Naturligt i fokus med servetter i linne och delar av naturen på bordet.
 
 Bild från stylestate.com
 
4. I det enkla bor det vackra - varför inte köra en buffé med tallrikar man får ta med själv till bordet? Fyll upp med härliga udda ljusstakar och hyacinter. 
 
Bild från stylestate.com
 
5. Traditionellt rött med stort centerpiece! Kan man annat än älska den amaryllisarnas ståtlighet?
 
Bild från stylestate.com 
 
Lycka till och massa kramar från mig