En sjönära dröm i Strängnäs

Hej mina hjärtan! 
 
Ikväll bara måste jag visa er denna lilla dröm som ligger i Strängnäs. Här pratar vi sjötomt som det ska vara, ingen sjöglimt eller närhet till vatten, utan en riktig sjötomt! Kolla bara in den underbara känslan som finns i detta lilla hus! 
 
 
 
Jag älskar verkligen att man har skapat så många olika "rum" i trädgården. Här finns det plats både för aktvitet, middagar och relax. Perfekt med andra ord! Som ni ser ligger huset i direkt anslutning till en egen liten strand med volleybollplan, båtplats och badmöjligheter. 
 
 
 
Underbart kök med utsikt! Till höger är det en ingång till vinkällare också! Visst var det en rolig idé att satsa på björkstubbar som pallar till köksön?
 
 
 
Ja här kan man ju verkligen tänka sig att stå och slänga ihop en liten middag! 
 
 
Det är ju ingen hemlighet att jag är besatt av marockanskt, så gissa om jag älskar detta golv? Så snyggt att bara centrera mönster i mitten för att skapa ett vackert konstverk mitt på golvet. 
 
 
Samtliga bilder från hemnet.se
 
Från bryggan upp mot huset. Min stora dröm är ju att bo i anslutning till vatten, det är verkligen harmoni för mig. Kanske för att jag är född i stjärntecknet fisk? Iallafall så tycker jag att man verkligen kan få till en sällsynt perfektion på dena typ av tomter, och vem skulle inte vilja kunna hoppa ner och ta ett kvällsdopp en ljummen sommarkväll här? 
 
Ha en underbara kväll fina ni! 
 
Love