DIY - julgranskulor

Hej mina raringar! 
 
Hoppas ni alla mår bra! Idag tänkte jag bjuda på ett litet DIY-tips för granen i år. Visst kan man köpa sig massor av dyra vackra julgranskulor, men varför inte satsa på att gräva fram lite garnnystan och skapa själv? 
 
 
 
Jag gjorde denna mindre variant i en snygg greige färg, körde även på lite större i grått. 
 
 
 
Man kan skapa de gamla klassiska pompomsen men här kommer ett tips som gör att ni kan skapa massa pompoms på samma gång! Busenkelt är det! Här kan man även bestämma hur stora de ska bli genom att justera hur när man fäster garnet. Även hur täta de ska bli genom att reglera hur många varv garn man använder runt stolen. 
 
Bild från wronek.pl
 
Lycka till med era egengjorda julgransdekorationer nu! 
 
Love 

En sjönära dröm i Strängnäs

Hej mina hjärtan! 
 
Ikväll bara måste jag visa er denna lilla dröm som ligger i Strängnäs. Här pratar vi sjötomt som det ska vara, ingen sjöglimt eller närhet till vatten, utan en riktig sjötomt! Kolla bara in den underbara känslan som finns i detta lilla hus! 
 
 
 
Jag älskar verkligen att man har skapat så många olika "rum" i trädgården. Här finns det plats både för aktvitet, middagar och relax. Perfekt med andra ord! Som ni ser ligger huset i direkt anslutning till en egen liten strand med volleybollplan, båtplats och badmöjligheter. 
 
 
 
Underbart kök med utsikt! Till höger är det en ingång till vinkällare också! Visst var det en rolig idé att satsa på björkstubbar som pallar till köksön?
 
 
 
Ja här kan man ju verkligen tänka sig att stå och slänga ihop en liten middag! 
 
 
Det är ju ingen hemlighet att jag är besatt av marockanskt, så gissa om jag älskar detta golv? Så snyggt att bara centrera mönster i mitten för att skapa ett vackert konstverk mitt på golvet. 
 
 
Samtliga bilder från hemnet.se
 
Från bryggan upp mot huset. Min stora dröm är ju att bo i anslutning till vatten, det är verkligen harmoni för mig. Kanske för att jag är född i stjärntecknet fisk? Iallafall så tycker jag att man verkligen kan få till en sällsynt perfektion på dena typ av tomter, och vem skulle inte vilja kunna hoppa ner och ta ett kvällsdopp en ljummen sommarkväll här? 
 
Ha en underbara kväll fina ni! 
 
Love 

Inreda sängbordet

Hej mina fina!
Hoppas ni haft en underbar helg, det har verkligen jag. Igår vankades det en riktigt spansktsupermiddag här hemma med hela bordet fyllt av tapas och sangria. Finns ju verkligen inget som är så gott som tapas! Idag tänkte jag posta om en sak som faktiskt är viktigare än man tror, nämnligen hur man kan inreda sitt sängbord energigivande och enligt fengshui. Sängbordet är ju faktiskt det första du ser när du vaknar, och det sista du ser innan du somnar, så det är ju verkligen av största intresse att göra sängbordet till en liten plats som verkligen ger energi.
 
 
Det viktigaste för mig är att ha föremål som jag finner harmoni i, korallen, och även någon form av snittblomma. Det kan kännas lite onödigt att lägga pengar på att alltid ha snittblommor på sängbordet men för mig är det det första stället jag prioriterar att ha levande blommor. Det kan såklart vara en vacker orkide eller annan växt också. Personligen älskar jag rosor och de ger mig verkligen energi så det satsar jag på på mitt sängbord. 
 
 
Korallen som jag har kommer från Butikrufft och vasen är ett loppisfynd för 15:- .
 
 
 
Sedan har jag alltid smycken på mig så för mig är det viktigt att ha en liten förvaring för smyckena på sängbordet, dessutom är de vackra och ger mig energi. Jag har bara tagit överdelen av en smyckesförpackning till det. Svårare än så behöver det inte vara! 
 
 
Sen är det bara att jobba ihop det hela till ditt eget lilla kraftstilleben som står vid din sida när du sover. 
 
Lycka till alla! 
 
 
Inreda - Sängbord - Tips - fengshui - inredningstips - korall - oninterior - rosor - sovrum - sovrumstips