Inreda sängbordet

Hej mina fina!
Hoppas ni haft en underbar helg, det har verkligen jag. Igår vankades det en riktigt spansktsupermiddag här hemma med hela bordet fyllt av tapas och sangria. Finns ju verkligen inget som är så gott som tapas! Idag tänkte jag posta om en sak som faktiskt är viktigare än man tror, nämnligen hur man kan inreda sitt sängbord energigivande och enligt fengshui. Sängbordet är ju faktiskt det första du ser när du vaknar, och det sista du ser innan du somnar, så det är ju verkligen av största intresse att göra sängbordet till en liten plats som verkligen ger energi.
 
 
Det viktigaste för mig är att ha föremål som jag finner harmoni i, korallen, och även någon form av snittblomma. Det kan kännas lite onödigt att lägga pengar på att alltid ha snittblommor på sängbordet men för mig är det det första stället jag prioriterar att ha levande blommor. Det kan såklart vara en vacker orkide eller annan växt också. Personligen älskar jag rosor och de ger mig verkligen energi så det satsar jag på på mitt sängbord. 
 
 
Korallen som jag har kommer från Butikrufft och vasen är ett loppisfynd för 15:- .
 
 
 
Sedan har jag alltid smycken på mig så för mig är det viktigt att ha en liten förvaring för smyckena på sängbordet, dessutom är de vackra och ger mig energi. Jag har bara tagit överdelen av en smyckesförpackning till det. Svårare än så behöver det inte vara! 
 
 
Sen är det bara att jobba ihop det hela till ditt eget lilla kraftstilleben som står vid din sida när du sover. 
 
Lycka till alla! 
 
 
Inreda - Sängbord - Tips - fengshui - inredningstips - korall - oninterior - rosor - sovrum - sovrumstips