Trend - Väggbonader

Dessa härliga verk har smygit sig in på marknaderna under en längre tid nu. Inte förrän nu har jag verkligen känt att det fått genomslag. Jag vill pryda hela hemmet med underbara väggbonader av olika slag, gärna lite bohemisk känsla på det hela. Det som är fantastiskt med detta är ju att det är så enkelt att skapa en själv, om man tycker om att pyssla. En trend för alla helt enkelt. Antingen om man vill köpa en dyrare eller helt enkelt skapa en egen med det man har hemma. Det ligger mig allt lite extra varmt om hjärtat när det är en trend som precis alla kan hänga med på och pryda sin hem med. Jag känner att mitt hem går mer och mer efter årets trender inom naturmaterial, det smyger sig in mer och mer av denna underbara ljusa, ombonade och bohemiska stilen. 
 
Bild: Madam Stoltz
 
Det går verkligen att variera dessa vackra skapelser i oändlighet. Titta bara på denna täta enorma mattliknande bonad, den pratar verkligen högt i ett rum! 
 
BIld: Madam Stoltz
Varför inte en fönsterbonad? Perfekt dekoration utan att svälja det underbara dagsljuset som är så viktigt för oss, särskilt nu under de mörka tiderna. 
 
Bild: Madam Stoltz
 
Bild: Madam Stoltz
 
Har man mycket tavlor eller helt enkelt bara vill ha en vacker struktur till väggen så är det perfekt att välja en väggbonad i samma färg som väggfärgen. Detta trix använder jag mig ofta av om man har en vägg som är tom men i anslutning till en vägg där det händer mycket. 
 
Bild: Room99.se
 
Bild: Room99.se
 
Just macrame är helt fantastiskt enligt mig. Att ett så gammal hantverk har slagit sig tillbaka in på marknaden och säljer slut direkt. Riktigt roligt. Jag har själv den med träpärlor och älskar den verkligen. Just nu hänger den i min hall. 
 
Det här är ju också en grej man hittar massor av på loppisarna! Så ut och jaga väggbonader mina kära! Massa kramar till er alla 
 
 
Macrame - Madamstoltz - Room99 - bohem - inredningstips - inredningstrender - väggbonad

Sista dagen att nominera

Ni är så många som nominerat och hejjat och herregud så glad jag blir! Verkligen så himla roligt! Nu är det sista dagen att nominera om ni tycker att jag är värd att få komma med bland dessa grymma bloggare. Jag kommer alltid köra mitt eget race med bloggen och är så glad att ni gillar det och inspireras av mig. 
 
 
 
Här kommer länken om ni skulle vilja nominera! 
 
 
Nominering
 
 
Ha nu en underbar dag alla mina fina läsare! 
 
 
 

Nätbaserad inredningskonsultation

Nätbaserade inredningskonsultationer
 
Ikväll bjuder jag er alla på en liten bildbomb från mina jobb inom nätbaserad inredningskonsultation! Det är helt fantastiskt att ha möjlighet att hjälpa kunder som bor utomlands och även på andra ställen i Sverige än mig 💗 
Ett sovrum som behövde lite mer harmoni och känsla skapades här! Det är alltid kunden som bestämmer budgeten för just deras projekt! 
 
Här hade vi ett vardagsrum som behövde diverse detaljer för att skapa en helhet i vardagsrummet!
 
Ett kök fick nytt piff för att passa kundens stil och önskemål ❤️
 
 
Genom att utgå från ett rum med enfärgade ljusa väggar får vi största möjliga ljusinsläpp och fritt fram med detaljerna!
 
 
 Husets mun, hallen, fick en makeover hos denna kund som just flyttat in! 
Pyssel och mysrum för mamma och dotter 💗
 
 
Avslutar med ett vackert vardagsrum 💗