Välkommen hem Dora Maar!

Hej fina! 
 
Hur mår ni idag? Lördag och allt! Här kommer ett bildregn på senaste familjemedlemmen här hemma! Nämnligen Dora Maar från Jonathan Adler. Den kommer från grymma butiken Formbarvästervik , faktiskt en av få webshoppar som har sortiment från Jonathan Adler! konstigt tycker jag, hans grejer är ju alltid det man springer för att se först på alla Formexmässor! Detta kan ju vara den bästa presenten till alla födelsedagar och student och liknande som kommer nu! Såhär har jag inrett min Dora! 
Den fick såklart ta plats i hallen direkt, känns som jag samlar mina käraste ägodelar där. haha. Passar helt perfekt brevid min grapelampa! 
 
Om ni också vill klicka hem denna dröm eller något annat från Jonathan Adler kan ni trycka HÄR
 
Eftersom det är en riktig baddare tycker jag den passar perfekt både som vas och som kruka. Efter denna bukett ska jag testa en stor härlig palmväxt i min! Det kan nog bli riktigt fint faktiskt! Såhär snygg är den som kruka. 
 
Bild från Jonathanadler.com
 
Hoppas ni njuter lika mycket som mig av denna underbara vas/kruka! Nu blir det att röja undan här i hemmet! Ha en underbar dag alla så hörs vi igen imorgon med ett härligt söndagsbabbel!
 
Glöm inte att hjärta om ni gillar babes!  
Kruka - Shopping - Vas - doramaar - formbar - formbarvästervik - inredning - jonathanadler - nytthemma - västervik - webshop

Det här med följare

Idag är en sån där babbeldag för mig! Känner bara för att ventilera lite. Som de flesta av er vet så är en stor del av mitt företag sociala medier. Nu när jag satt och kollade statistik samt följare tänkte jag verkligen på en sak - fyfaaaasen vad jag påverkas av det alltså. 
 
Man kanske lägger ut en bild på sig själv på instagram - tappar 50 följare, hur tolkar man det egentligen? Förstår att man följer för Inredningsinspiration men mitt mål är att vara personlig med mina följare, verkligen bjuda in er i mitt liv, då måste ni ju få se hur jag ser ut, haha. Men ja, just den saken är verkligen en smaksak! Till saken jag började skriva om, pressen när man arbetar med detta. För varje gång du förlorar läsare eller följare tänker du direkt att du gjort något fel, och börjar fundera på vad du kan ändra på. Jag förstår att så många går in i väggen och faktiskt förändrar sig själva för att likna andra. Det är en så enorm press liksom. 
 
Jag kommer alltid vara jag, fortsätta som jag alltid gjort, men tro mig när jag säger att jag varit så sugen att förändra mig för att behaga och likna de större bloggarna och instagrammarna ett flertal gånger. Jag har också fått lust att ta bilder som inte är mina och posta dagarna i ända, för att det ser så snyggt ut i flödet, jag har också lust att retuschera både det ena och det andra i mina bilder för att skapa "det perfekta" flödet. 
 
Ja vart vill jag komma med det här egentligen, haha, jag vet inte! Kanske känner någon av er igen er - ja då är vi fler i båten iallafall, haha! 
 
Sist men inte minst - stay true to your self. För du är fantastisk precis som du är. 
 
Hjärta om ni gillar 😘
 
 

Designbymirelle i Magazin24

Hej finingar! 
 
Igår kunde ni läsa om mig och fengshui i tidningen Magazin24! Så himla roligt att få synas och sprida lite inspiration nu till våren! 
Jag återkommer med länk så ni kan surfa in och kika på artikeln sjåIva när den kommer! Annars kan ni alltid läsa deras webbtidning ❤️
 
Tack för att ni hänger med mig här och på Instagram - det är verkligen ett privilegie att få inspirera er!
 
Magazin24 - designbymirelle - fengshui