Välkommen hem Dora Maar!

Hej fina! 
 
Hur mår ni idag? Lördag och allt! Här kommer ett bildregn på senaste familjemedlemmen här hemma! Nämnligen Dora Maar från Jonathan Adler. Den kommer från grymma butiken Formbarvästervik , faktiskt en av få webshoppar som har sortiment från Jonathan Adler! konstigt tycker jag, hans grejer är ju alltid det man springer för att se först på alla Formexmässor! Detta kan ju vara den bästa presenten till alla födelsedagar och student och liknande som kommer nu! Såhär har jag inrett min Dora! 
Den fick såklart ta plats i hallen direkt, känns som jag samlar mina käraste ägodelar där. haha. Passar helt perfekt brevid min grapelampa! 
 
Om ni också vill klicka hem denna dröm eller något annat från Jonathan Adler kan ni trycka HÄR
 
Eftersom det är en riktig baddare tycker jag den passar perfekt både som vas och som kruka. Efter denna bukett ska jag testa en stor härlig palmväxt i min! Det kan nog bli riktigt fint faktiskt! Såhär snygg är den som kruka. 
 
Bild från Jonathanadler.com
 
Hoppas ni njuter lika mycket som mig av denna underbara vas/kruka! Nu blir det att röja undan här i hemmet! Ha en underbar dag alla så hörs vi igen imorgon med ett härligt söndagsbabbel!
 
Glöm inte att hjärta om ni gillar babes!  
Kruka - Shopping - Vas - doramaar - formbar - formbarvästervik - inredning - jonathanadler - nytthemma - västervik - webshop