Designbymirelle i Sydsvenskan

Hej mina fina! 
 
Här kommer en liten hälsning från Sardinien! Förra veckan hade jag äran att vara med i den stora tidningen Sydsvenskan! Artikeln var intervjuer med 5 bloggare om trender! Jag är verkligen så hedrad att få vara en av dessa  bloggare. 
 
Många gånger när man får möjlighet att synas i såna här sammanhang känner jag verkligen att jag är så jäkla stolt över vad jag åstadkommit. Jag har kämpat så jäkla hårt, lagt ner så mycket tid och kämpat igenom så många personliga hinder under tiden! Så när man får se ett sånt här reportage tillsammans med så stora bloggare bara värmer det mig! 
 
Jag kan tyvärr inte länka till artikeln av någon anledning här från mobilen men om ni vill läsa artikeln så finns den på www.analyslivsstil.se ❤️
 

Två sätt att färgsätta

Hej snyggingar! 
 
Idag tänkte jag att vi ska gå igenom två olika sätt att färgsätta! 
 
Nyanslik färgsättning 
 
Här jobbar vi med olika kulörer, men i samma nyans. Genom att använda denna typ av färgsättning har du möjlighet att välja alla dina favoritfärger och ändå få ett harmoniskt och fint intryck i rummet. Du väljer själv hur starka eller ljusa färger du vill använda, det viktigaste är att alla är av samma nyans. Här kommer ett exempel jag gjort på en pastellig färgsättning.
 
 
Kulörtonslik färgsättning 
 
Den kulörtonslika färgsättningen är istället att man använder sig av samma kulör, men i olika nyanser. Detta är perfekt om man verkligen vill gå all in på en färg hemma, kanske har du en favoritfärg du verkligen vill färgsätta ditt hem med? Med denna typ av färgsättning är det lätt att få ett sammanhängande uttryck i rummet. Det är dock viktigt att bryta av denna färgsättning med naturmaterial och metaller för att balansera rummet. 
 
 
Lycka till med färgsättningen av era hem! 
färgsättning

Budget eller lyx

En cloudykruka från DBKD eller en kruka från Ica? 
 
Här har vi alltså DBKD kruka cloudy designad av Hanna Wessman. Priset för denna kruka ligger på 399 kronor.
 
Och här har vi ICAs nyhet för 99 kronor. Tipstack för denna budget eller lyxspaning till grymma 34kvadrat som hittade krukan på sitt lokala Ica! 
 
Vad väljer ni? Budget eller lyx? 
 
Budget - Budgettips - cloudy - dbkd