Badrumsplaner

Inlägg i samarbete med Hedlunds golv
 
Hej snyggingar! 
 
Hoppas ni mår bra! Jag sitter och drömmer och planerar för vårat badrum i huset. Vi kommer först boa in oss såklart - så detta är ett projekt som kommer lite senare. Men man kan ju inte annat än att drömma sig bort bland allt roligt som finns att skapa med just ett badrum! Vi kommer såklart att använda oss av Hedlunds golv när tiden är inne! Har ni förresten sett att de gjort en total ombyggnad av sin butik och om möjligt optimerat sitt sortiment ännu mer? Underbart med en butik som de i ens närområde! Mina tankar kring badrummet är faktiskt väldigt lik detta badrum!
 
 
Hur snyggt är det inte med det hexagonformade kaklet? Älskar det enkla med helt släta vita väggar också! Sen jobba mycket grönt och vackra naturmaterial för att skapa en balans och värme i rummet.
 
Bilder från Alvhem Mäkleri
 
Om man har ett badrum som bara är toalett tycker jag det är perfekt att kunna satsa på att släta väggar. Kostnaden är ju såklart ett stort plus, man behöver ju inte i närheten av lika mycket jobb och material. Man kan även titta på lite dyrare varianter och kvaliteér när man inte behöver så fasligt mycket av det! 
 
Hur ser ert badrum ut? 
Badrumsinspiration - Marmor - badrum - badrumstips - balans - hexagon - klinker