Det bästa beslutet

Hej fina vänner! 
 
Ville bara kika in och avhandla lite med er alla. Vi ska prata lite om mitt livs bästa beslut! Förr var jag rädd - ja, för det mesta faktiskt. Jag var rädd för att misslyckas, jag var rädd för att lyckas, jag var rädd för att dö och ja, jag var rädd för att leva. Mitt bästa beslut i livet var att lära känna mig själv och utveckla min inre ro. I samma veva som jag tog detta beslut om mitt liv, började jag vara kreativ, att skapa, att fantisera, att meditera och att njuta. För mig är kreativitet en smörj för själen, eller egentligen tror jag det är det för alla. Det handlar bara om att ta sig tid till det, tro på sig själv, inte vara rädd för att misslyckas och bara köra! 
 
Så tänker jag ofta, jag kör bara. Jag testar vad livet har att erbjuda mig, och jag bara vet att det kommer bli något vackert! Vi kommer alltid stöta på problem, men vet ni? Allt går att lösa! Ha det i tanken, allt går att lösa! Även om det krävs blod, svett och tårar, eller bara en skruvdragare - så går det att lösa. 
 
Ja, vad vill jag egentligen få fram med detta? (Svävar lätt iväg, har så mycket jag vill säga er - för ni betyder så mycket för mig) Jag vill helt enkelt bara säga till just dig som läser det här, jag tog mig från min absoluta botten, till toppen som jag aldrig ens kunnat drömma om, och det kan du med! 
 
Foto: Mathilda Stenholt Svärdh
 
Lite tankar bara från mig till er ikväll ❤️
angelica

Det känns som detta inlägg var till mig....haha! Jag är banne mig räd för allt..... Men jag försöker, jag försöker att stärka mig själv men det känns som tiden inte räcker till...... Och har man tiden så känns det som att pengarna inte räcker..... Ser du jag är inte riktigt där ännu.... hittar ursäkter hela tiden. Snart så!!!!

Du är en inspiration och jag gillar din sanna lycka åt saker och ting. Du känns så jordnära och tacksam....

ps. Hittade en snygg blus idag (och det händer sällan då jag tampas med vikten också) Det var på ett café med en liten butik långt ut på landet...... Blusen satt perfekt och jag kände mig så fin...från Italien läste jag på etiketten. Den var från dig upptäckte jag sedan!!!!! Ds.

Ta hand om dig och var stolt över din framgång!
Kramis Angelica, angarnsklicken


Svar: Åh gud va glad jag blev över dina fina ord, blir helt rörd! Massa kramar och kärlek till dig
designbymirelle

Anonym

Väldigt fint och uppmuntrande skrivet! Jag tror allt fler behöver höra att man ska våga och att allt på vägen går att lösa.

Svar: Åh va roligt att höra att det uppskattas! Jag håller helt med dig :) kramar
designbymirelle

elin

Så fin bild!<3

Svar: Tack snälla du va gullig du är!
designbymirelle

Hanna Karlsson

Vilket fint inlägg! Uppmuntrande. 😊

Svar: Åh va roligt att du känner så va glad jag blir! :)
designbymirelle

Eleonora Adriana ♥

Bra inlägg och fin bild! :)

Svar: Tack snälla du va roligt att det uppskattas! :)
designbymirelle

Matilda Kälström

Du är så klok!!

Svar: Men åh tack snälla du va glad jag blir att du tycker det!
designbymirelle