Min loppisguide

Ni är så många som önskat tips på loppisar sen ni sett mina galna fynd! Självklart tänker jag! Här kommer Designbymirelles loppisguide! 
 
 
1. Läkarmissionen Västerås - här finns massor med bra möbler och småsaker! Även om det är ett väldigt populärt loppis tycker jag fortfarande att man kan göra riktigt bra fynd här! 
 
2. Brödet & fiskarna Västerås - en toppenloppis för småsaker. Massor med glas och dekorationer och håller riktigt låga priser! Även stort sortiment kläder!
 
3. Lifecenter Västerås - En lite doldisloppis men som bjuder på riktiga fynd emellanåt! Har ofta haöva priset på allt! Här finns att från porslin till stora möbler! 
 
4. Storloppisen Västerås - Inte mycket står upp emot loppisarna där privatpersoner säljer sina utrensade föremål! Det är verkligen som dom säger - någons skräp är en annans skatt! Det är på såna här loppisar man gör de riktigt fina affärerna! 
 
5. Retuna Eskilstuna - en återbruksgalleria som inhyser flera loppisar! Underbar idé! Här finns allt från billiga loppisgrejer till antikviteter och hantverk! 
 
6. Gårdsloppisarna - här gör jag flest fynd under sommaren. Åk en sväng och sväng in bland någon av alla loppisskyltar man ser efter vägarna! Mycket uppåt landet! En liten loppissrmester kanske? 
 
  
Hoppas ni gillade min lilla guide till loppisfynden! Lycka till! 
Loppis - Loppisfynd - Loppisguide - eskilstuna - västerås
Ida Jansson

Älskar loppisar 😃

Svar: Samma här :D
designbymirelle

Mari Hanaholm

Hittade din blogg hos en annan bloggare och den är härlig med tips och idéer . Men jag undrar över vita blommor i keramik som finns på en vägg i ett sovrum. Var hittar man sådana ?
Dom är helt underbara :)

Svar: Hejsan! Kul att du gillar dom! Blommorna kommer från Jotex :D Massa kramar !
designbymirelle

Eva-Lena

Vad säger du om Stadsmissionens loppis i Västerås? Den på Erikslund. Brukar du besöka den?

Svar: Jag har varit där några gånger! Hittat lite smått men det är liite dyrt tycker jag :)
designbymirelle

Eva-Lena

Ja du har nog rätt om priserna när det gäller Stadsmissionen. Har hittat en del krukor vaser och fat som sett rätt bedrövliga ut i färgerna men haft cool design. Mitt syfte har varit att förändra dem med chalk paint och då har det funkat.

Svar: Ja det är toppen att kunna förändra bara formen tilltalar :D
designbymirelle

Eva-Lena

Just nu håller jag på att plocka fram mina chalkpaintade hönor till påsk. De var rysligt färggranna in jag målade dem. Tror jag köpte den stora på Stadsmissionen för 45 kr. Nu är den värd mångdubbelt tycker jag

Svar: Åh vilken bra ide! Var dom i porslin?? funkar chalkpaint bra på det?
designbymirelle

Eva-Lena

Ja de var i porslin, chalk paint fäster verkligen på alla material, helt underbart att arbeta med! Du måste prova.

Svar: Det måste jag testa :D
designbymirelle