Mina bästa karriärtips

Mitt företag Designbymirelle är det absolut bästa jag har gjort. Här jobbar jag dels med inredning hos privatpersoner och företag. Jag homestagar lägenheter och hus inför försäljning när jag har tiden. Jag föreläser även om inredning, fengshui och sociala medier. För mig är också en stor del av mitt företag min blogg och instagram, influencerdelen, världens bästa kombo på ett jobb enligt mig. Jag får hålla på med min stora passion samtidigt som jag kan kombinera det med bloggandet och instagrammandet som också är fantastiskt roligt. Jag får väldigt mycket fina mail av alla er fina läsare som har planer på att följa era drömmar inom inredning. Jag har inte alltid möjlighet att svara er så detaljerat så jag tänkte att jag ska skriva ett litet blogginlägg med mina bästa tips! Är inte direkt någon expert på området då allt verkligen kommit väldigt spontant för mig, men jag ska försöka plita ner lite man kan tänka på! 
 
 
Vad vill du och vad gör dig glad?
 
Det allra viktigaste jag kan tänka på är att verkligen fundera ut vad man vill göra, vad man verkligen blir glad av. Det kanske kan låta väldigt flashigt med vissa yrken, men det ska fortfarande vara något som verkligen gör dig glad. Jag valde att inrikta mig på inredning, för det är min passion i livet, mitt största intresse och det allra bästa jag vet i världen helt enkelt. Inom just inredning finns det massor av vägar att gå, så en bra sak är att tänka ut vad man vill nischa in sig på. Vill man jobba med produkter, fotoinriktat, bloggande, inredare hos privatpersoner, egen företagare, anställd eller med exempelvis homestaging, det gäller att tänka ut vad man vill rikta in sig på när det är ett så väldigt stort område. Gör man inte det kan det lätt bli att man bara står där och egentligen inte riktigt vet vad man ska göra eller var man ska söka sina jobb. 
 
Utbilda dig
 
Jag är ju en stark förespråkare för att utbilda sig inom sitt område. Det finns inget som utvecklar ens intresse och driv som att få veta mer. En utbildning är verkligen alltid en investering, och det absolut bästa jag gjort. Jag valde min inriktning och utbildade mig inom både inredning och Fengshui. Man kan vara väldigt duktigt på att inreda men det är verkligen mer än att bara skapa en fin miljö, det finns mycket att lära helt enkelt! Jag utbildade mig inom inredning hos inredningskurser och inom fengshui på Nordic School of Fengshui.
 
Kämpa, ge inte upp
 
Det finns nog ingen som har sitt drömjobb som inte har kämpat eller tvivlat på sig själv. Jag minns när jag grät när jag pluggade planritningar och hur jag pressat mig själv till att utmana mig och min förmåga fler gånger än jag kan räkna. Under hela min skoltid var jag livrädd för redovisningar, men nu står jag där, och föreläser för 50 personer på samma gång. Det gäller bara att kasta sig ut där och kliva utanför sin bekvämlighetzon, för innanför den uppfylls inga drömmar. Man får kämpa som egen företagare, det är tufft, men du är den enda som kan påverka hur det går och hur det slutar. Om det skulle bli en flopp, då har du iallafall lärt dig massor på vägen och gett det en chans. Så ja, även om det kan kännas tugnt att förverkliga sin dröm, kämpa, det kommer tillbaka till dig i god energi tusenfalt. 
 
Tro på dig själv
 
Detta blir nog mitt viktigaste tips. Tro på dig själv. Var aldrig rädd att du inte duger, för det gör du, precis som du är! Strunta i vad du tror att andra tycker om dig, kör ditt eget race, var ödmjuk och viktigast - be kind always. 
 
 
Interiorbyvanessa

Tack för fina tips! Jag suger åt mig allt! <3 fint skrivet 😘 Du är grym!

Svar: Åh fina du va glad ja blir ❤️❤️
designbymirelle

Julia

Hej och godmorgon!
Tycker att din instagram är helt fantastisk bra!! Och din blogg med och de är så kul att läsa när du skriver mer utförligt som du gör i bloggen 😃👍🏻
Jag undrar hur processen är när man vill ha hjälp med ett rum att inreds och sådär?
Hur går man tillväga? Vad kostar själva arbetet till dig? Kan inte du förklara hur allt går till. Från att kunden vill ha hjälp tills de är klart 😃 Jag är sugen på att ta hjälp av dig men vet inte alls hur jag ska görs eller börja.
Kram på dig!

Svar: Hejsan! Maila mig gärna förfrågningar om nätbaserade konsultationer ❤️❤️
designbymirelle