Tack 2017

Det har blivit dags att summera år 2017, mitt livs bästa år! Jag har fått känna alla känslor, lycka, sorg, ödmjukhet, förvåning och allt där emellan. Allt har inte varit fint, men jag har lärt mig något av allt. 
 
 
 
Året startades som vanligt upp med en härlig Formexmässa! Vi bodde på vackra Görvälns slott och insöp alla vårens trender. Alltid lika inspirerande. 
 
 
Jag hade sedan äran att vara en av 10 finalister till Elle Decoration Design Awards 2017! Vilken jäkla kväll säger jag bara! 
 
 
2017 har bjudit på helt fantastisk publicitet i magasin och det är jag otroligt glad för! Riktar ett stort tack till; Elle Decoration, Leva o bo, Sydsvenskan, Forever magazin, Västmanlands länstidning, Magazin24 och Inspiration Myhome! Tack! Även tack till Blogg.se för uppmärksamhet  kring Sveriges 50 bästa bloggare! 
 
 
I samarbete med Erikslunds shoppingcenter och Stadsmissionen deltog jag i välgörenhetsksmpanjen hopeful! Jag tilldelades loppisfynd som jag gjorde om som sedan auktionerades ut och pengarna gick till välgörenhet! Jätteroligt projekt! Här ser ni min byrå. 
 
 
Sedan hände det - vi köpte hus!! Villa Björkbacka blev vårt kommande hem! 
 
 
Sommaren sprang förbi med både Italien och vackra Sverige som destination! Jag satte upp mål för hösten och vintern i företaget - och steppade upp tempot rejält! 
 
 
Vi laddade upp för Formex återigen med härliga dagar och övernattning på både Hotel Kung Carl och Görvälns slott! 
 
 
 
Jag fick äran att bli utnämnd som Årets Inspiratör i min kommun! Priset delgavs mig på vackra Strömsholms slott och det här priset var verkligen helt fantastiskt att vinna! Inspirera har alltid varit mitt mål, och här fick jag verkligen ett kvitto på att jag gör precis det! Tack Hallstahammar promotion för en grym gala och middag!
 
 
December tågade in med massa härliga samarbeten - ett pyssel som slog igenom stort och en underbar jul! 
 
 
Årets snyggaste pressmiddag stod helt klart Hm Home för! Helt i min smak med både mat och dekoration - och såklart alltid lika härligt att träffa alla kollegor i branschen.
 
 
Året avslutades med att fira hela 60.000 underbara följare på Instagram! Ett helt otroligt mål jag aldrig trodde jag skulle närma mig ens! Tack! 
 
 
Nu kan jag inte skriva längre - då kommer ni sluta läsa min blogg, haha! Önskar er alla ett gott nytt år! 
 

Kitchentime

Hej snyggingar! 
 
Jag vet att många av er har väntar på den slutliga moodboarden för vårt kommande kök, så nu är det dags att delge er alla vår lilla skapelse! Det har varit en bergochdalbana med materialval och allt runtomkring, men nu har vi låst vår moodboard! Såhär kommer köket att bli - i stora drag! Gud, jag är nästan lite nervös för att lägga ut den, haha, då kan jag ju inte ändra allt igen! 
 
 
Jag återkommer med alla leverantörer och exakta inköpsställen lite senare i processen! Men ja, fasen vad nyfiken jag är - vad tror ni? Tycker ni om det? En av inspirationsbilderna som jag använt är denna. En vacker balans mellan natur och struktur, harmoni och fräschör. 
 
Bild: Entrance Fastighetsmäkleri
 
Vad säger ni snyggingar? Tryck hjärta om ni också tror att det här kommer bli bra! (Eller för att stilla mina nerver,haha!) 
Kök - Köksrenovering - Marmor - Moodboard - ikeakök - jotun - lofra - smeg

Lite tankar om en dator

 
Inlägg i samarbete Microsoft & Adviralmedia
 
 
Hoppas ni har en underbar fredag, dagarna bara springer iväg! Vaknar upp varje morgon och vet inte ens vilket dag det är, haha. I samma veva som flytten är det ju så mycket att stå i också. Många inköp som ska göras, rum som ska planeras, känslor att känna, ja ni vet, det är ett enda virrvarr! Men idag ska vi prata om ett av inköpen som jag funderar på, nämnligen dator!
 
Jag har ju lite tankar om en ny dator nu till flytten, dels för att det känns lite meckigt att ha en stationär - som jag har nu - och dels för att det verkligen inte finns plats för en stationär i nya huset på nedervåningen. Jag tycker om att sitta vid skrivbordet, men jag har en känsla av att jag inte kommer att ta mig upp till övervåningen för att jobba alla gånger, haha. Så det har varit på tapeten med en bra dator jag kan ha överallt helt enkelt! Då kom det så lägligt med detta samarbete med Microsoft och Adviralmedia där jag upptänkte Microsofts nya dator Surface laptop! Jag kan ju inte vara den enda som älskar när datorn är snygg också? Kolla in datorn här . Ja, vad tror ni? Den är ju på kampanj nu också för er som också är på jakt efter dator! Har ni erfarenhet av dessa datorer? Känns som att den har precis allt som jag har behov av, sen att den är supertunn och smidig att ta med. Och snygg såklart, haha! 
 
 
Som sagt om ni är sugna på att kika in Microsofts snygga laptop kan ni klicka HÄR - och ha nu en underbar helg och ett gott nytt år vänner!