Tack 2017

Det har blivit dags att summera år 2017, mitt livs bästa år! Jag har fått känna alla känslor, lycka, sorg, ödmjukhet, förvåning och allt där emellan. Allt har inte varit fint, men jag har lärt mig något av allt. 
 
 
 
Året startades som vanligt upp med en härlig Formexmässa! Vi bodde på vackra Görvälns slott och insöp alla vårens trender. Alltid lika inspirerande. 
 
 
Jag hade sedan äran att vara en av 10 finalister till Elle Decoration Design Awards 2017! Vilken jäkla kväll säger jag bara! 
 
 
2017 har bjudit på helt fantastisk publicitet i magasin och det är jag otroligt glad för! Riktar ett stort tack till; Elle Decoration, Leva o bo, Sydsvenskan, Forever magazin, Västmanlands länstidning, Magazin24 och Inspiration Myhome! Tack! Även tack till Blogg.se för uppmärksamhet  kring Sveriges 50 bästa bloggare! 
 
 
I samarbete med Erikslunds shoppingcenter och Stadsmissionen deltog jag i välgörenhetsksmpanjen hopeful! Jag tilldelades loppisfynd som jag gjorde om som sedan auktionerades ut och pengarna gick till välgörenhet! Jätteroligt projekt! Här ser ni min byrå. 
 
 
Sedan hände det - vi köpte hus!! Villa Björkbacka blev vårt kommande hem! 
 
 
Sommaren sprang förbi med både Italien och vackra Sverige som destination! Jag satte upp mål för hösten och vintern i företaget - och steppade upp tempot rejält! 
 
 
Vi laddade upp för Formex återigen med härliga dagar och övernattning på både Hotel Kung Carl och Görvälns slott! 
 
 
 
Jag fick äran att bli utnämnd som Årets Inspiratör i min kommun! Priset delgavs mig på vackra Strömsholms slott och det här priset var verkligen helt fantastiskt att vinna! Inspirera har alltid varit mitt mål, och här fick jag verkligen ett kvitto på att jag gör precis det! Tack Hallstahammar promotion för en grym gala och middag!
 
 
December tågade in med massa härliga samarbeten - ett pyssel som slog igenom stort och en underbar jul! 
 
 
Årets snyggaste pressmiddag stod helt klart Hm Home för! Helt i min smak med både mat och dekoration - och såklart alltid lika härligt att träffa alla kollegor i branschen.
 
 
Året avslutades med att fira hela 60.000 underbara följare på Instagram! Ett helt otroligt mål jag aldrig trodde jag skulle närma mig ens! Tack! 
 
 
Nu kan jag inte skriva längre - då kommer ni sluta läsa min blogg, haha! Önskar er alla ett gott nytt år!