Det hör inte till vanligheterna

Hej babes! 
 
Ja, det hör ju verkligen inte till vanligheterna att jag slänger upp en Östermalmsvåning som är till salu här på bloggen. Jag går ju mer igång på gamla hus på landet med konstiga vinklar och vrår. MEN, ibland kan jag faktiskt bli kollrig av Östermalmsvåningar också! Och ja, det är inte bara jag som blivit kollrig över denna lägenhet som är till salu via Bostadsrättsspecialisten , hela inredning och instagramvärlden har trånat efter den här godbiten. Vi kör igång tycker jag! 
 
 
 
 
 
Älskar för övrigt att man jobbat med lite lägre ljus än mäklarbilder är i vanliga fall, känns lite skönt att inte bli bländad av allt ljust helt enkelt, haha! Jag kommer att hämta så mycket inspiration till färgsättningen av vårat hus i denna lägenhet alltså! 
 
 
 
 
Här kan vi snacka om att varje detalj är noga utvald. Och ingen under 10.000 heller dessutom, haha, skämt åsido. Men ni förstår! Det kostar på helt enkelt med denna typ av perfektion! 
 
 
 
 
Så, skynda på om ni har 12 millar över som ska spenderas, för det är såklart redan budgivning på denna snygging! HÄR kan ni klicka er in för att se mer! 
 
Ha en underbar dag babes! 
drömlägenhet - lägenhet - styling - tillsalu - östermalm