En samling lappar

Hej babes! 
 
 
Idag tänkte jag inte babbla så mycket, utan bjuda in er på en bildbomd av mitt sovrum, just precis nu! Det är ju meningen att jag ska spara så mycket saker till flytten, men när drömsakerna bara ligger där i sin låda kan jag ju inte låta bli att riva upp dom! Den här lampan har jag letat efter sååååå jäkla länge, och den ska egentligen inte hänga i sovrummet, men jag var bara tvungen att ta upp den och se den! Den skrek på mig där inne i kartongen, haha! Lampan är signerad Ingo Maurer och heter Zettel´z. Det här är en sån där lampa jag drömt om länge, men varje gång jag har tagit mig för och ska beställa den så har den varit slut, eller varit enorm väntetid. Så nu är jag i himlen alltså! Den kommer att hänga i vardagsrummet som sagt, där är det öppet till nock, och lampan kommer verkligen att vara rummets höjdpunkt. Lampan är utformad för att man själv ska kunna vara kreativ, det finns färiga lappar, men det finns även tomma ark japanskt papper som man själv kan skriva små meddelanden på. Eller varför inte hänga upp några vackra notpapper från loppis? Möjligheter är verkligen oändliga! Kul förresten att jag skrev att jag inte skulle skriva så mycket utan bara publicera massa bilder, haha!
 
 
"The truth is found between the lies" 
Jag beställde min lampa från Lampemesteren - en webshop som fanns på både svenska och danska. Jag länkade till den svenska till er, förmodar att ni inte heller förstår så mycket danska, haha. 
 
 
 
Det finns lappar på alla språk, en del långa, en del korta, jag ser fram emot att läsa alla och se vad alla betyder! Det kom med en liten lapp med alla samlade så man kunde kika vilka språk och vada det står på alla! Är det inte en helt underbar design? 
 
 
Tummen upp om ni gillar min fina lampa! HÄR kan ni hitta just denna modell! Ha en underbar dag nu finisar och hoppas det var roligt med en liten just-nu-inblick i mitt sovrum!