En vacker gåva

Hej snyggingar! 
 
Inlägg i samarbete med Daniel Wellington
 
 
Idag tänkte jag ta tillfället i akt och presentera den perfekta gåvan i julklapp, för er som inte har varit lika tidigare som jag att färdigställa julisarna alltså, haha. Iallafall vill jag idag lyfta fram dessa underbara giftboxes som finns hos bästa Daniel Wellington - och självklart även ge er ett grymt erbjudande ni kan använda! Erbjudandet ser ut såhär, först och främst får du den grymt snygga paketinslagningen som finns på mina bilder nedan, dessutom finns just nu ett julerbjudande om 10% om man köper klocka med cuff eller armband. PLUS att efter detta kan ni använda min personliga rabattkod BYMIRELLE och få ytterligare 15% på hela rasket! Grymt va?! 
 
 
 
 
Det kan väl inte bara vara jag som går igång på vackra förpackningar och inslagningar? Haha. Det är ju halva det roliga tycker jag! Eller så är det jag som är galen helt enkelt, haha! Älskar iallafall den lyxiga känslan i dessa boxar med tjockt rött band! 
 
 
Som ni vet är jag ju inne i en silvrig period, hur snygg är inte denna? Fullkomligt älskar de små nätta urtavlorna. HÄR kan ni klicka om ni vill komma direkt till denna kombination. (Kom ihåg att ange koden också BYMIRELLE)
 
 
 
Happy shopping nu finisar! 
danielwellington - julklapp - julklappstips - klocka - rabattkod