Fengshui och speglar

Hej fina ni! 
 
Det finns både saker man kan tänka på att göra för att förbättra sin miljö med speglar, men det finns även en del fallgropar man ska passa sig för att falla i! Vi ska gå igenom båda! 
 
 
Gör inte - Det finns en del saker man ska undvika med speglar, en sak är att placera en spegel mitt framför ytterdörren. Energin kommer att studsa tillbaka ut genom dörren och det är helt enkelt inte optimalt att mötas av sin egen spegelbild när man stiger innanför dörren hemma! Samma gäller speglar som man ser sig själv i när man ligger i sängen. En annan sak man ska tänka på med speglar är att inte sätta två speglar mitt emot varandra, det kommer skapa en otrolig stämmning där energin studsar mellan speglarna. 
 
Gör - Speglar fördubblar, så en bukett vackra blommor framför en spegel fördubblas det vackra! Samma gäller om du har en vacker utsikt du vill ha mer av! Förr använde man ofta speglar vid matbordet för att fördubbla synen av maten (som representera rikedom) och jag gillar tanken även av det! Du kan även använda speglar för att ge rymd och vidd till ett rum! 
 
Erika

Jättekul med fengshuitips och kunskap. Gärna mera av sådant om du har lust och tid att dela med dig! :-)

Svar: Åh va härligt att det uppskattas :D
designbymirelle