Här är mitt kontor

Hej fina ni! 
 
Nu var det alltså dags att släppa ännu en bäbis. Nu pratar vi om något som kommer vara så underbart för mig som jobbar hemma, nämnligen mitt kommande egna kontor! Vi kör på som vanligt och jag delar bilden på hur kontoret ser ut nu, samt mina planer och moodboard för hur det ska bli! 
 
Det är ett väldigt vanligt rum om man säger så, haha, fyra väggar helt enkelt! Man kommer in genom ett par fantastiska dubbeldörrar som förra ägaren tagit vara på från en bod på gården. Bara det liksom, man blir bara glad! Jag har tänkt mig en varmgrå färg på väggarna - och det är på denna vägg min vackra tempeltavla ska stå! Det här rummet ska bli en plats för inspiration och även lugn. Jag vill ha ett non-stress kontor fyllt med sånt som ger mig energi! Ja, jag ska inte dra ut på det mer - varsågoda - här kommer kontorets färdiga moodboard! 
 
 
Lampan Formakami har fastnat på min näthinna och jag fullkomligt älskar den! Jag märker att jag dras en del mot den enkla asiatiska looken på saker jag väljer till huset! Alltid roligt att följa sin egen utveckling och se vad man fastnar för och intresserar sig för! 
 
Tryck gärna hjärta om ni ser fram emot denna förvandling!
Kontor - formakami - hus - husköp
Emma

Hej Mirelle!
Vilket program använder du när du gör kollagen? :) Är det någon app eller du gör det via datorn osv? :)

Bra jobbat :D

Ha en fin kväll!

Svar: Hejsan! Det är en app som heter Polyvore :D
designbymirelle