Kitchentime

Hej snyggingar! 
 
Jag vet att många av er har väntar på den slutliga moodboarden för vårt kommande kök, så nu är det dags att delge er alla vår lilla skapelse! Det har varit en bergochdalbana med materialval och allt runtomkring, men nu har vi låst vår moodboard! Såhär kommer köket att bli - i stora drag! Gud, jag är nästan lite nervös för att lägga ut den, haha, då kan jag ju inte ändra allt igen! 
 
 
Jag återkommer med alla leverantörer och exakta inköpsställen lite senare i processen! Men ja, fasen vad nyfiken jag är - vad tror ni? Tycker ni om det? En av inspirationsbilderna som jag använt är denna. En vacker balans mellan natur och struktur, harmoni och fräschör. 
 
Bild: Entrance Fastighetsmäkleri
 
Vad säger ni snyggingar? Tryck hjärta om ni också tror att det här kommer bli bra! (Eller för att stilla mina nerver,haha!) 
Kök - Köksrenovering - Marmor - Moodboard - ikeakök - jotun - lofra - smeg
Lisa Jungqvist Larsson

Åh vilket drömkök ni kommer få!!😍 nåt vi är väldigt nöjda med är att vi valde en blandare som man kan dra ut en slang med! Vi har den du visar på bilden men med slangen då ☺️ Såhär blev det i vårt kök! http://lisajungqvist.blogg.se/2017/november/en-inblick-i-vart-kok.html

Svar: Tack fina du! Jag hoppas det blir som jag tänkt mig :D Massa kramar och tack för tipset!
designbymirelle

Moa

Hej Mirelle!
Tack för all inspiration!
Hur gör du dina moodboards? I vilket program klipper du bilderna så dom blir bra?
Jag får inte till det och när jag lägger in bilderna i polyvore så krymper bilderna och ser konstiga ut, haha. Har jag för små bilder kanske? Tips mottages😊

Svar: Hejsan! Jag gör mina moodboards antingen på datorn eller i appen polyvore :D
designbymirelle