Lite tankar om en dator

 
Inlägg i samarbete Microsoft & Adviralmedia
 
 
Hoppas ni har en underbar fredag, dagarna bara springer iväg! Vaknar upp varje morgon och vet inte ens vilket dag det är, haha. I samma veva som flytten är det ju så mycket att stå i också. Många inköp som ska göras, rum som ska planeras, känslor att känna, ja ni vet, det är ett enda virrvarr! Men idag ska vi prata om ett av inköpen som jag funderar på, nämnligen dator!
 
Jag har ju lite tankar om en ny dator nu till flytten, dels för att det känns lite meckigt att ha en stationär - som jag har nu - och dels för att det verkligen inte finns plats för en stationär i nya huset på nedervåningen. Jag tycker om att sitta vid skrivbordet, men jag har en känsla av att jag inte kommer att ta mig upp till övervåningen för att jobba alla gånger, haha. Så det har varit på tapeten med en bra dator jag kan ha överallt helt enkelt! Då kom det så lägligt med detta samarbete med Microsoft och Adviralmedia där jag upptänkte Microsofts nya dator Surface laptop! Jag kan ju inte vara den enda som älskar när datorn är snygg också? Kolla in datorn här . Ja, vad tror ni? Den är ju på kampanj nu också för er som också är på jakt efter dator! Har ni erfarenhet av dessa datorer? Känns som att den har precis allt som jag har behov av, sen att den är supertunn och smidig att ta med. Och snygg såklart, haha! 
 
 
Som sagt om ni är sugna på att kika in Microsofts snygga laptop kan ni klicka HÄR - och ha nu en underbar helg och ett gott nytt år vänner!