Några storstadsdagar

Hej fina! 
 
Jag tänkte att jag ska ta med er på ett litet bildsvep genom telefonen från mina dagar i Stockholm! Häng med! 
 
Jag började min lilla vistelse med middag tillsammans med Hm home, alla dessa bilder kan ni se i ett eget inlägg längre ner i flödet. Det blev först en natt hemma hos min syster följt av middagen och sedan dagen efter stundade ett jätteroligt möte med Stickyfront om ett spännande samarbete som ni absolut kommer få se mer av när det är klart! Lite härlig lunch och sedan dags att checka in på bästa hotellet i Stockholm (när man bor på landet vill man alltid bo på samma så att man hittar, haha) Hotell Kung Carl, känner mig dessutom hemma i den 100-åriga miljön!
 
 
 
 
 
 Rummet var verkligen helt fantastiskt fint med utsikt över Stureplan! Och det bästa av allt? Bastu på rummet (!!) 
 
 
Jag och syster ordnade oss och sedan bar det av ner för en coctail i den sjukt snygga baren! Sedan var det dags att gästa öppningen för Iittala och Rörstrand som öppnade upp sin flaggskeppsbutik bara 20 meter från hotellet! Inredningen har ingen mindre än grymma Lotta Agaton stått för! 
 
 
 
 
Butiken svämmade såklart över av underbara detaljer! Det blev några inköp också såklart - men julklappar så jag kan inte visa dom riktigt än! 
 
 
Nu blev det här blogginlägget det längsta i historien men hoppas ni gillar det också! Haha! Tryck hjärta om ni gillar bildbomber från mina små utflykter! 
 
Ha en underbar dag!