Några storstadsdagar

Hej fina! 
 
Jag tänkte att jag ska ta med er på ett litet bildsvep genom telefonen från mina dagar i Stockholm! Häng med! 
 
Jag började min lilla vistelse med middag tillsammans med Hm home, alla dessa bilder kan ni se i ett eget inlägg längre ner i flödet. Det blev först en natt hemma hos min syster följt av middagen och sedan dagen efter stundade ett jätteroligt möte med Stickyfront om ett spännande samarbete som ni absolut kommer få se mer av när det är klart! Lite härlig lunch och sedan dags att checka in på bästa hotellet i Stockholm (när man bor på landet vill man alltid bo på samma så att man hittar, haha) Hotell Kung Carl, känner mig dessutom hemma i den 100-åriga miljön!
 
 
 
 
 
 Rummet var verkligen helt fantastiskt fint med utsikt över Stureplan! Och det bästa av allt? Bastu på rummet (!!) 
 
 
Jag och syster ordnade oss och sedan bar det av ner för en coctail i den sjukt snygga baren! Sedan var det dags att gästa öppningen för Iittala och Rörstrand som öppnade upp sin flaggskeppsbutik bara 20 meter från hotellet! Inredningen har ingen mindre än grymma Lotta Agaton stått för! 
 
 
 
 
Butiken svämmade såklart över av underbara detaljer! Det blev några inköp också såklart - men julklappar så jag kan inte visa dom riktigt än! 
 
 
Nu blev det här blogginlägget det längsta i historien men hoppas ni gillar det också! Haha! Tryck hjärta om ni gillar bildbomber från mina små utflykter! 
 
Ha en underbar dag! 
Ulrika Charles

Jag läste en kommentar på nätet av en California Based Journalist avslöjar hur hon hittar slutligen den sanna kärleken i hennes liv, hon börjar med den sanna älskare pojkvännen (Mr.Right) 2 månader efter separation från ex av le même Oduduwa hjälp av stora kärlek- stava caster vi lägga henne hur hon skrev ner den e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
 ) att kontakta Oduduwa vid något av följande: mina lovly barn jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar bra verk. Jag skulle vilja veta att jag skulle vilja inspirera andra att hitta varaktiga lösningar på varje äktenskapsrelaterad fråga. Min man Sjöberg Alex cam tillbaka hem till mig efter jag röra Sami Oduduwa kärlek spell caster Han lunch en kärleks spell på min räkning och det arbete, igår var jag i en middag kväll med mitt livs kärlek, vi båda gått ut till julköp tillsammans och det var en underbar upplevelse att dela kärlek med min själsfrände. Oduduwa är den som gjorde det möjligt med sin magiska kärleksspell som kan utföra följande ...
* Love Spells Win-Back Ex älskare
* Framgång och främjande magisk stavning
* Lycklig charm - BUSINESS STAR
* avdelningar - SKYDD HÖG
* förbannelse upplösning
* andlig rensning
* Fruktbarhet magi - FRUKTER AV KVINNOR
* magisk dekret, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
Internet hjälper verkligen mycket till att ge snabb och brådskande lösningar på livsproblem.
Personlig kontakt till Oduduwa email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com