Nyårsdukningar

 Ja, det finns ju verkligen ett helt hav av inspiration att hämta om just dukningar inför nyårets afton. Nästan så mycket att man inte orkar scrolla bland alla tusentals kreativa idéer. Så självklart har jag gjort det skönt för er fina läsare och selekterat bland allt och valt ut 4 härliga varianter på dukningar! Vi kör igång tycker jag! 
 
Bild: Metromode.se
 
En vacker dukning proppad med härlig eucalyptus är verkligen vacker i all sin enkelhet! Perfekt om man inte har all tid i världen och föredrar att låta porslin och glas tala högt! 
 
Bild: @casadeperrin
 
Många gånger är vi lite rädda att låta färger ta över i dukningen, men på nyår tycker jag att man ska leva ut och vara lekfull med sin dukning! Kanske har du alltid drömt om att göra en dukning helt i rosa, gult eller kanske lila? Kör bara! 
 
Bild: notey.com
 
Ett hett tips är att låta julkulorna flytta från granen ner på bordet och skapa en härlig kontrast mellan guld och grönt! 
 
Bild: theglitterguide.com
 
Våga gå all in - loco! Mosa på med glitter, kulor, rosor, godis, all in helt enkelt! Väljer man denna dukning kommer det ju inte ens att synas om festen precis börjat eller är inne på sista timmen, haha! 
 
Vilken dukning föredrar ni? 
Nyår - nyårsdukning