Planer om en trappa

Hej fina ni! 
 
Inlägg innehåller adlinks
 
Idag går tankarna till något som jag faktiskt aldrig haft förr, nämnligen en trappa! Det finns verkligen oändligt med härliga varianter av trappor, men idag ska jag visa er hur jag vill göra med min aldelles egna trapp. Häng med! 
Vi kan börja med att ta en titt på hur trappan i huset ser ut nu. 
 
Ja, rött är vackert, men inte riktigt min färg! Mina tankar är att måla trappen vit, för att sedan tapetsera insidan av stegen med mina absoluta favorittapeter! 
 
Bild: www.decor8blog.com
 
Jag tycker såklart att de blommiga tapeten på denna bild är underbara, kan man tycka annat? Men, jag vill verkligen samla alla mina tapetfavoriter och skapa ett kollage av det jag verkligen älskar! Här kommer några av de tapeter jag är sugen på att använda! 
 
inspiration - tapeter - tapetsera - trappa
Carro

Var så nöjd med vår vita trappa när vi flyttade in i huset och förstod inte alls varför de förra ägarna ville lägga ek på trappstegen. Men det förstår jag nu för nedrans vad jag dammsuger och torkar i den där trappan. ALLT syns! Kanske gråa steg kan passa dina tapeter eller har du något annat tips på att pimpa själva stegen? Ha det gott!

Svar: Ja man kan ju måla i en mörkare färg som inte all skit syns, det är nog det enklaste, eller satsa på trappmattor så håller man sig ju lite på dom :D Kramar
designbymirelle

Anneli

Vilken härlig blandning :). Kommer att bli så snyggt!

Svar: Tack snälla jag hoppas det blir som jag planerat i huvudet, haha. Sånt vet man ju aldrig liksom :D Kramar
designbymirelle

Anonym

Vi letar också inspiration till vår trappa, men vår trappa har öppna steg vilket gör att allt känns mycket svårare! Funderar på att lägga på någon form av matta efter vitmålning men frågan är om det kommer bli snyggt vid skarvarna.. du har kanske en bra idé även för öppna trappor?

Svar: Halvmåneformade trappmattor är ju superfint! Det kommer nog bli fint även om du har öppna steg :D Massa kramar :D
designbymirelle

Sandra

Åh herregud vad härligt det såg ut med tapet på trappen så där!

Jag målade om vårav vit i våras, får rengöra den hela tiden - vilket jag tycker är värt det haha - men detta var ju bara SÅ snyggt!

GOD JUL!

Svar: Ja det är verkligen otroligt snyggt med massa tapeter! Älskar det verkligen;D Får se hur det slutliga resultatet blir nu! :D Kramar
designbymirelle