Service

Hej hjärtan! 
 
Inlägg och rabattkod i samarbete med Tiptapp
 
 
Idag ska jag i samarbete med Tiptapp tipsa er alla om en helt grym idé och serviceapp! Appen går ut på att du samlar ihop sånt som du inte behöver, kan vara allt från ikeakartonger till glasflaskor, till möbler eller vad som helst som du skulle behöva åka med till återvinningen. Eller varför inte använda detta nu när det är en hel del julstök som ska väck? Efterlämningar av paketfest och middagar! Du lägger upp en bild på allt ditt "skräp" i appen - samt sätter ett pris på vad den som hämtar får för att ta hand om dina sopor och återvinna och sortera dessa. Kanske finns det något som de vill behålla, två flugor i en smäll! De som hämtar är de som har tiden över och vill tjäna en extra slant helt enkelt. Det här kom verkligen så lägligt eftersom vi är mitt uppe i en galen flytt och det kryper verkligen fram nya saker ur varje utrymme, haha. Här nedan har ni min laddning skräp som jag betalar 300:- till min hämtare för att åka med till återvinningen. (eller kanske behålla? vem vet?)
Jag väljer sedan en hämtare och ställer ut mina saker utanför huset - och när jag kommer hem är det borta. Vi kommer helt klart att använda oss av Tiptapp när vi river ut köket i huset! Tänk hur lyxigt? Att kunna lägga upp allt och någon kommer och hämtar det, så man kan lägga sin energi på att få ihop köket istället! Jag älskar verkligen den här idén! Att de också har ett nära samarbete med välgörenhetsorganisationer gör mig så glad. Superbra att kunna samla ihop massa saker som kan göra någon annan glad och välja att ge till ex Myrorna är toppen! 
Jag har ju även fått möjlighet att ge er alla en rabattkod som ni kan använda! Om ni använder koden "Adviral50" så får ni 50:- att tiptappa för! Kan verkligen rekomendera er alla att kika in hos Tiptapp - ladda ner appen och köra igång! Ha en underbar dag fina ni! 
app - samarbete - tiptapp - återvinning