Sno stilen

Hej babes! 
 
Inlägget innehåller adlinks
 
Hoppas ni har en underbar dag! Idag tänkte jag bjuda på lite inspiration i form av att vi snor stilen! Roligt va? Jag har valt ut det här vackra vardagsrummet från Hemnet.se som vår inspiration. Det finns en härlig balans i rummet som jag tror att många önskar i sina hem. Hur man kan få in snygga naturmaterial utan att det blir allt för bohemiskt. 
 
 Bild: Hemnet.se
 
Här har jag satt ihop ett kollage med länkar på hur man kan sno stilen från det härliga vardagsrummet! 
 
 
! // Den snygga linnesoffan är ju ett självklart moment i detta vardagsrum, här är en till riktigt grymt pris dessutom! Klicka HÄR för att komma direkt till soffan. (adlink) 
2// Mattan är en riktig favorit för mig, och jag tror faktiskt till och med att denna ska få följa med mig hem när det är dags att flytta till huset! HÄR hittar ni den (adlink) 
3// De underbara stolarna i rotting har väl ingen tröttnat på? Inte jag iallafall, ett perfekt sätt att tillföra värme i inredningen. HÄR finns dom (adlink)
4// Jag älskar när man kombinerar soffbord med en puff istället för ett väldigt stort soffbord. Då passar det här lite mindre bordet perfekt! HÄR finns det (adlink) 
5// Sist men inte minst den underbara puffen, det är nog en av de sakerna som jag tycker ska finnas i varenda hem, en härlig puff! Lika bra som bord, sittplats eller bara dekoration! HÄR finns denna snygging (adlink) 
 
Kollage - Snostilen