Tack för att jag får vara jag

Hej fina ni! 
 
Så himla galet är det egentligen, att jag verkligen var så osäker om jag skulle lägga upp denna bild på instagram förrut. Så såg det liksom verkligen ut. Först tog jag en bild på ena halvan av rummet där jag hade röjt undan och gjort ett litet stilleben, sådär operfekt perfekt ni vet. Sen bara kände jag, NEJ fuck it, jag lägger ut bilden som jag skickade till min mamma för att visa kaoset som pågick hemma. Så galet fin respons från er alla fick jag, och det värmde mig verkligen. Att jag kan vara jag, precis hur det än är, med er. Det känns underbart att få möjlighet att vara äkta, utan att ni känner er skrämda så att säga. 
 
Jag tror att det går mer och mer åt att vi inte bara kommer visa våra glamorösa trippar till Stockholm när vi går på pressvisningar och dricker skumpa. Jag ska ge er lite mer hela bilden har jag bestämt mig för, inte bara det fina stylade resultatet när jag möblerat om och stylat sovrummet till perfektion. Jag tror att man som bloggare, instagrammare och influencer har en stor påverkan på personer som känner sig negativt påverkade av "det perfekta livet" som många gånger är det enda som visas på sociala medier. Jag tycker fasen det är dags att bjuda på lite kaos här och där också! Även om man såklart mestadels vill visa sina inspirationsbilder som man är väldigt nöjd över själv. Så är det väldigt helande för en själv, som bloggare, att bara släppa och köra. Att inte tänka så förbannat mycket på vad läsarna ska tycka om detta.
 
 
Härmed gräver jag ner min oro över att ni ska lämna mig för att jag inte är perfektast perfekt! 
 
 Glöm inte att gilla om ni gillar också finingar! Så kanske det kommer mer kaos på beställning i sinom tid, haha. 
 
Anonym

Du är en ung klok tjej du. Kör ditt eget race och gör det du tror på det kommer du längst på. Lycka till. Kram på dig.

Svar: Tack snälla du för de fina orden! Dom ska jag verkligen ta med mig! Kramar till dig
designbymirelle

Annika

Oj, jag råkade bli anonym här ovanför ... men det var alltså jag som önskade dig all lycka till ... jag som är så förtjust i din Olsson. Kram kram

Svar: Åh tack dina du! Olsson är en riktig charmör ;) Kram
designbymirelle

Ida

Underbart med "ärliga" bilder :-)

Svar: Underbart att höra att du tycker det! Ibland blir man trött på att vara perfekt hela tiden! :-)
designbymirelle

Anonym

Så underbart att du visar sanningen ❤️

Svar: Tack för att ni gillar det! <3
designbymirelle