Helgen som var

Jag skulle ha skrivit detta inlägg igår, men det blev om en lada istället, haha! Jag tänkte bjuda er på min helg i bilder, som ni iallafall har gillat förrut! 
 
I fredags skulle jag och mannen ha gått på date på stan med middag och bio, det blev inte riktigt så, men det blev väldigt bra ändå, för vem kan tacka nej till pizza och cava? Haha.
 
 
Det är ju så oförskämt skönt med dessa pizzakit! Bara komponera ihop favvopizzan! I lördags hanns det med både shopping och middag hos svärmor!
 
 
 
Båda dessa snyggingar blev det från H&M ❤️
 
 
Vi har ju blivit Mandelmans också! Så mina ärtskott jag sådde har blivit såhär stora! Och underbart goda! Ska jag kanske göra ett helt inlägg med våra små odlingar och hur man gör? tryck hjärta om det önskas!
 
 
Möbleringen och det nya piffet i sovrummet klart! Sänghimlen blev så bra! Mycket mer öppet men endå med den där drömmiga känslan jag vill ha! Nu fattas bara sänggaveln jag väntar på! 
 
 
Har ni sett en så vacker skål till hallen för mobil och nycklar och grejer? Dessutom gör det skillnad ❤️ Underbart! In och kika hos guide2give som också är sponsorer till mitt event i helgen! 
 
 
Om det kommer bli ett galet event? Japp! Då galet mycket fina priser alltså! Nej nu måste jag sluta annars blir detta inlägg skrämmande långt med massa babbel, haha! 
 
Guide2give - Inredningskurser - Shopping - event - fengshui - hm - odla - ärtskott

Flytta in i en lada

Hej fina! 
 
Jag ramlade över detta helt underbara objekt när jag surfade omkring på Hemnet. Det är alltså en lada (!!) omgjord till bostad! Helt fantastiskt och jag är så sugen att packa ihop mig och dra till Gotland nu alltså! Sen att priset ligger på nätta 2495000 gör en ju skapligt sugen!
 
 
 
Här kan man verkligen leva sin Mandelmansdröm, haha!
 
 
 
 
 
Detta kök har verkligen allt! 
 
 
 
Samtliga bilder Hemnet.se
 
Ja vad ska man säga? Hur underbart är inte det här? Jag blir helt till mig i trasorna! Har nog kommit ännu längre i mina tankar om drömhus, jag måste ju bara bo i en lada!
 
gotland - hemnet - hus - tillsalu

Söndagsbabbel

Då var vi redan i slutet av veckan! Tiden går verkligen fort!. I dagens söndagsbabbel tänkte jag avhandla en viktig sak - nämligen att jobba med sociala medier är också ett jobb! 
 
Jag träffar ofta på personer som tycker att det verkar väldigt lalligt och flashigt att ens jobb är delvis sociala medier. Egentligen skulle jag bara vilja sätta dom på min axel och låta dom se hur en av mina dagar faktiskt kan se ut. Ja visst, jag kan jobba i pyjamas många gånger. MEN, man ska veta det, när man har detta som jobb är man näst intill konstant uppkopplad, man kan alltid nå mig, mina feeder uppdateras dagligen och mail och annat svaras på vilken dag eller tid det än må vara. 
 
Så ja, det här är också ett jobb! Och inget lätt sådant! Jag har många gånger bara velat lägga mig ner och bara ge upp, gånger då det kännts som hela livet går ut på att dokumentera vad man gör och försöka göra sina följare och läsare nöjda. Man hittar liksom inte ständigt inspirationen till allt man ska lägga upp. Jag skapar väldigt mycket, som ska hinnas med mellan allt också.
 
Så nästa gång ni träffar någon som jobbar med sociala medier, se det som vilket vanligt jobb som helst! För vi sliter precis lika mycket som någon som går till jobbet mellan 7-4.