Helgen som var

Jag skulle ha skrivit detta inlägg igår, men det blev om en lada istället, haha! Jag tänkte bjuda er på min helg i bilder, som ni iallafall har gillat förrut! 
 
I fredags skulle jag och mannen ha gått på date på stan med middag och bio, det blev inte riktigt så, men det blev väldigt bra ändå, för vem kan tacka nej till pizza och cava? Haha.
 
 
Det är ju så oförskämt skönt med dessa pizzakit! Bara komponera ihop favvopizzan! I lördags hanns det med både shopping och middag hos svärmor!
 
 
 
Båda dessa snyggingar blev det från H&M ❤️
 
 
Vi har ju blivit Mandelmans också! Så mina ärtskott jag sådde har blivit såhär stora! Och underbart goda! Ska jag kanske göra ett helt inlägg med våra små odlingar och hur man gör? tryck hjärta om det önskas!
 
 
Möbleringen och det nya piffet i sovrummet klart! Sänghimlen blev så bra! Mycket mer öppet men endå med den där drömmiga känslan jag vill ha! Nu fattas bara sänggaveln jag väntar på! 
 
 
Har ni sett en så vacker skål till hallen för mobil och nycklar och grejer? Dessutom gör det skillnad ❤️ Underbart! In och kika hos guide2give som också är sponsorer till mitt event i helgen! 
 
 
Om det kommer bli ett galet event? Japp! Då galet mycket fina priser alltså! Nej nu måste jag sluta annars blir detta inlägg skrämmande långt med massa babbel, haha! 
 
Guide2give - Inredningskurser - Shopping - event - fengshui - hm - odla - ärtskott