5 fengshuitips för hallen

Hej mina darlings! 
 
Idag tänkte jag att vi ska ta oss an ett av husets viktigaste rum, nämnligen hallen. 
 
1. Hallen är det första rummet man ser i ditt hem, och det första rummet man på sekunder skapar sig en uppfattning om. Den känslan ni skapar i hallen har en tendens att hänga med oss genom hela hemmet. Så möts man av kaos - ligger kaos kvar och nöter lite i oss genom hela hemmet, även om allt annat är spotless. Skapa ett rum som visar vem just du är. 
 
 Bild: rockmystyle.co.uk
 
2. Snittblommor i hallen gör ingen ledsen brukar jag säga. En underbar energihöjare - var försiktig dock - det finns inget så deppande som att mötas av en död bukett. 
 
 
3. Dold förvaring räddar de flesta hallar. Det är väldigt mycket saker som ska samsas i en hall, med dold förvaring kan vi eliminera lite av det där stressiga med en miljon skor, vantar, mössor och jackor. 
 
 BIld: Homedit.com
 
4. Undvik att placera en spegel mitt framför ytterdörren när man kommer in. Det har en tendens att fösa energin som kommer in genom dörren direkt ut igen. Vi vill hellre mötas av något annat när vi kommer in i ett hem. 
 
 Bild: oscarclothile.com
 
5. Färgsätt efter behovet du har av en hall. Har du ett stressigt jobb? Vänd dig till det svala och lugnande färgspektrat. Har du ett stillastittande jobb? Pigga upp hallen med lite starkare kulörer. Gult är en positiv färg som kickar igång oss.
 
 BIld: hemnet.se 
 
Lycka till med att skapa er egen trivsamma hall! 
Hallen - doldförvaring - fengshui - fengshuitips
Eleonora Adriana ♥

Tack för tipsen! :D

Svar: Kul att dom uppskattas 😍
designbymirelle

Michaela

vilka bra tips, har en spegel i hallen så kanske ska flytta på den för just nu ser man den det första man gör :)

Svar: Va roligt att det uppskattas!
designbymirelle

Jullan

Underbara tips! Jag hoppas att vi snart ska renovera våran hall så dessa tips ska jag lägga på minnet. :)

Svar: Va roligt att dom uppskattas 💓💓
designbymirelle

Jonnabjarneteg

Vi ska snart försöka ta tag i våran hall. Och i dagsläget finns en mörk tapet som inte alls är jag och ... en spegel rak fram när man kommer in. Toppentips! ✨

Svar: Va roligt att du fick med dig lite tips 💓
designbymirelle

JENNIFER

Älskar dina fengshui-tips! :D

Svar: Va roligt att dom uppskattas 😻
designbymirelle

Anonym

Hörs att du inte har barn 😂 Snittblommor skulle 1, åka i golvet innan du hinner säga snitt. 2, stå kvar långt efter de vissnat pga tvätt, läxor, skolbråk, mat, träningar mm mm mm
Dold förvaring funkar inte så bra med barn som är så stora att de själva gör sig iordning o går samt kommer hem. Varför? Barn har inte tid, ork och lust att öppna dörrar och hänga in sina kläder.