Makeover på sängbord

Hola! 
 
Ni är många som frågat om sängborden jag gjorde om till min mamma. Så jag tänkte att jag ska göra en liten tutorial på det till er alla! 
 
 
Steg ett var alltså - nada, haha. Ställde bordet på ett gammalt påslakan, bästa målar skyddet enligt mig! Lätt att knöla ihop i en påse i väntan på nästa projekt! Såhär såg iallafall sängbordet ut från början. 
 
 
Skruvade bara ur knopparna så var jag redo att måla! Jag använder denna färg som kommer från Clas Ohlson! Två lager av denna blev det, och det blev superbra!
 
Lite nya knoppar ville jag ju sätta dit också, det fick bli dessa marockanska från Indiska. Knopparna heter Iris och kostar 39:- för ett 2-pack. 
 
 
Tada, färdigt! Svårare än såhär är det alltså inte att ge helt nytt liv till en möbel. Så det är bara bege er ut på loppisar och hitta era potentiella nya möbler!
 
 
Anonym

Hej! Fint det blev. Undrar om du använde målartvätt eller sandpapprade något. Och om du inte gjorde det hur bra håller det?

Svar: Hejsan! Nej inget förarbete! Jag tycker det håller riktigt bra! Har målat en stol innan på samma sätt som inte släppt eller något :) kramar
designbymirelle

Mirre - Sweetwords

Mycket snyggt

Svar: Tack snälla!
designbymirelle