Söndagsbabbel

Då var vi redan i slutet av veckan! Tiden går verkligen fort!. I dagens söndagsbabbel tänkte jag avhandla en viktig sak - nämligen att jobba med sociala medier är också ett jobb! 
 
Jag träffar ofta på personer som tycker att det verkar väldigt lalligt och flashigt att ens jobb är delvis sociala medier. Egentligen skulle jag bara vilja sätta dom på min axel och låta dom se hur en av mina dagar faktiskt kan se ut. Ja visst, jag kan jobba i pyjamas många gånger. MEN, man ska veta det, när man har detta som jobb är man näst intill konstant uppkopplad, man kan alltid nå mig, mina feeder uppdateras dagligen och mail och annat svaras på vilken dag eller tid det än må vara. 
 
Så ja, det här är också ett jobb! Och inget lätt sådant! Jag har många gånger bara velat lägga mig ner och bara ge upp, gånger då det kännts som hela livet går ut på att dokumentera vad man gör och försöka göra sina följare och läsare nöjda. Man hittar liksom inte ständigt inspirationen till allt man ska lägga upp. Jag skapar väldigt mycket, som ska hinnas med mellan allt också.
 
Så nästa gång ni träffar någon som jobbar med sociala medier, se det som vilket vanligt jobb som helst! För vi sliter precis lika mycket som någon som går till jobbet mellan 7-4.   
 
Annika

Jag tänker nog tvärt om, att det måste vara väldigt påfrestande att jobba med sociala medier. Visst du jobbar med det du älskar och det är avundsvärt. Men när jag slutar kl 16 är jag helt jobbledig. Måste fresta på att ständigt vara uppkopplad och uppdaterad. Tack för att du kämpar på, så vi andra får härlig läsning att slappa till. ❤