Våga loppis

Godkväll mina loppor! 
 
Så roligt att ni vill ha lite mer blogg från mig. Idag tänkte jag prata lite om ett riktigt hett ämne. Eller just detta ämne är inte så hett, men ett litet sidospår på det asheta ämnet - miljö, konsumtion och medvetenhet. För mig är det inget vidare nytt tänk med second hand och tänka på miljön, det har liksom alltid funnits där. Jag började hela min karriär med att ge liv åter till möbler som ingen annan ville ha. Second hand är ju egentligen perfekt på alla sätt och vis, vi värnar om naturen samtidigt som vi tar hand om något unikt som inte längre är önskat, istället för att köpa något helt nytt som skapar ännu en efterfrågan. Jag handlar inredning på loppis, inte så mycket textilier och liknande, men det händer det med. 
 
Det viktiga i det hela är nog att faktiskt bara våga sig ut där bland alla loppisar! Här finns det skatter vill jag lova. Det är saker som ingen annan har, saker som har en fantastiskt historia, och saker som du kan få en vision och göra till något helt eget. 
 
 
Denna vackra skapelse har jag inte gjort mer än att smöjt in med lite olja. Hur vacker är den inte? (Haha på tal om det här med perfekta hem, kolla in min grande dammtuss där under, haha) 
 
 
Denna grymt fina pinnstol har ni väl inte glömt? Målade den i grått och den passar verkligen som handen i handsken här hemma! Innan var den vinröd.
 
 
Eller varför inte kika efter ett gammal skrivbord som kan göra om till ett soffbord? Älskar när man bara kan använda fantasin och sväva iväg lite i sina ideér. 
 
Ja, nu har jag babblat iväg igen, haha. Det jag vill komma fram till är att det finns en hel värld med underbara ting där ute, bara man vågar sig ut! Loppis är verkligen the place to be för alla oss inredningstokiga.  
Loppis - Loppisfynd - Soffbord - pinnstol - skrivbord - skänk - våga
Martina

Och icke att förglömma- man hjälper andra människor som har det svårt och bidrar till en drägligare vardag för dem <3
Alla saker du nämner är superviktiga & jag har också älskat second hand ganska länge. Blir helt pirrig varje gång jag ska ut på en runda & känslan när man hittar det där perfekta, gah :) så härligt. Hade bra. Kram

Svar: Absolut visst är det så! Jag är likadan, eld och lågor når man ska in på en ny loppis 😻 Massa kramar till dig
designbymirelle

Johanna

Kan du inte tipsa om några bra loppisar runt om i Västmanland? Jag älskar loppisar men är helt kass på vart man ska vända sig. Du verkar alltid hitta så vackra saker, tack för en fin blogg!

Svar: Läkwrmissionen och statsmissionen har du i Västerås 😍
designbymirelle

angelica

Jag älskar loppisar och förr hörde sommaren till att man gick på auktioner. Tyvärr så läggs de ner..... Men imorgon ska jag prova något nytt, andra sidan av bordet. Jag ska sälja eller rättare sagt så har jag skickat mannen och sonen att stå där.... Mina prylar dock. Som du vet Mirelle så tillhör väl boken " Rensa i röran" av Karen Kingston kurs litteratur i Feng shuin.... Där är jag nu...

Svar: Åh det låter ju helt fantastiskt med en härlig rensning! Det finns inget som är så renande och befriande! Massa kramar till dig och lycka till på loppisen! :)
designbymirelle

Gunbritt

Oh så härligt se och nu fick jag ett riktigt bra tips på soffbord. Det vi har idag har en hylla under och där, som du förstår, hamnar allt som vi inte vill ska ligga ovanpå. Det jag nu ska göra är att leta ett skrivbord, kapa benen och använda som soffbord.
Tack så hjärtligt för dina tips och din blogg. Har nyss hittat till dig och jag får bra tips varje gång jag kikar in.
Tack

Svar: Hejsan! Åh så roligt att du gillar mina inlägg! Det blir verkligen superfint med skrivbord som soffbord, dessutom perfekt att det blir mycket bra förvaring också! Massa kramar till dig :) )
designbymirelle