Veckans hemnetfynd

Hola! 
 
Ni vet ju att jag brukar bjuda på lite heta hemnetfynd nu när bostadsmarknaden är loco, inte särskilt lätt att ens hitta ett fynd längre när det gäller villor. Idag stötte jag dock på en fastighet som var supergullig enligt mig. Och det är ingen vanlig kvadratisk liten villa, den är nämnligen rund! Denna villa har 5 rum och går lös på endast 495.000. (Nej jag har inte glömt en nolla)
 
 
 
Lite speciellt är det med ett runt hem, men ja, i dont care för 495.000 haha. Lite renovering på insidan skulle behövas men med detta pris har man ju lite utrymme för härliga förbättringar. 
 
 
 
 
 
LÄNK till bostaden om ni blev lika sugna som jag 
 
Love 
Fynd - hemnet - kap - rund - tillsalu - villa

5 enkla fengshui-tips

Godkväll mina pärlor!
Måste passa på att tipsa om det som ligger mig varmt om hjärtat, fengshui och skapa ett hem som inte bara är vackert, utan får dig att må bra också! Här kommer fem enkla tips man kan ha med sig om man vill inreda sitt hem lite mer i enighet med fengshui. 
 
1. En liten vas med en snittblomma kostar inte mycket men gör så otroligt mycket för intrycket om du stället den på handfatet i badrummet. Blommor är en chihöjdare och passar perfekt att använda i badrum. 
 
 
2. Placera helst inga tunga lampor eller kristallkronor ovanför sängen. Det skapar en orolig chi då man omedvetet kan oroa sig för att den kan falla ner på dig när du sover. Jag satsar på VITA eos som är en lätt fjäderlampa!
 
 
3. Addera gröna växter i alla rum, både bra för luften och atmosfären! I badrummet ska du dock inte ha kaktusar eller andra spetsiga växter, här inne är vi ju som sårbarast. Satsa på mjuka härliga former. 
 
Bild: Pinterest 
 
4.  Placera en spegel bakom en vas med snittblommor så får du dubbel effekt! Dubbelt med god energi alltså!
 
Bild: Pinterest 
 
5. Ha dina färska kryddor nära vasken i köket. Denna chihöjare kommer passa perfekt att kontrastera den nedåtgående energin som finns i ett avlopp. 
 
Bild: Fastighetsbyrån
 
Små ändringar kan verkligen göra mycket för välbefinnandet 💗
 
Tips - fengshui - fengshuitips - inredningstips

De perfekta glasen

Hej fina! 
 
Detta inlägg är ett samarbete ❤️
 
Visst blir all dryck lite godare när det serveras ur vackra glas? De här glasen som jag hittat på Fyndiq passar för alla tillfällen! Förutom att de är en elegant komplettering till middagsdukningen och en tjusig detalj i vitrinskåpet gör de även fredagsvinet framför teven lite lyxigare.
 
 
Vardagslyx är ju som ni alla vet ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat. Varför inte dricka apelsinjuicen på morgonen ur dessa fina glas istället för de gamla vanliga vardagsglasen? Vill man uppgradera till en mimosa på helgen är det bara att fylla på med lite mousserande vin. Formen hjälper till att behålla bubblorna kvar och ta fram aromerna ur drycken man väljer att fylla dem med. Ni har sett mina champagneglas i samma stil och de kommer från samma ställe! 
 
 
- Detta inlägg är ett samarbete med Fyndiq.se -
 
Love
Design - fyndiq - glas - kantiga - vinglas