Min favoritprodukt

Inlägg i samarbete med Forever Living
 
Vi har väl alla en sån där favoritprodukt som man använder till i princip allt, och som man alltid har med sig! Min produkt i denna kategori är denna underbara Aloe Vera Gelly från Forever Living! 
 
 
 
Det här är verkligen en helt underbar kräm som jag använder till så mycket! Jag använder denna som aftersun (svalkar helt sjukt skönt) och även om jag fått myggbett eller andra irritationer i huden. Myggbett har jag tyvärr ett antal - alltid - eftersom dom små jäklarna älskar mig av någon anledning, haha. Det finns verkligen ingen kräm som svalkar och behåller fuktigheten i hyn som denna! 
 
 
Som ni ser på bilden är gelen helt klar och lite fastare i konsistensen. Jag brukar inte rekomendera så mycket produkter (använder väldigt få) men som sagt, denna måste alla ha hemma! Om ni vill läsa mer om produkten kan ni göra det HÄR.
Är det någon av er som testat denna? Vad tycker ni? 
Aloevera - forever - gelly

Ur en annan synvinkel...

 
Hej på er! 
 
Idag tänkte jag, Mattias, blogga lite - häng med!

Jag tänkte att det kanske kunde vara kul för er att få veta mer om Mirelle ur min synvinkel. 

 Livet är ju som ni alla vet inte bara bilderna man ser på Instagram. Det är så mycket mera.

 Som det perfekta selfieljuset tillexempel, haha!
 
Livet är även den där 45 minuters städningen man åker på direkt hemkommen efter en tung arbetsdag för att det ska stylas för ett samarbete i vardagsrummet. 

Livet är även att ibland få äta ljummen mat för att den måste fotograferas i 12 olika vinklar, 4 olika miljöer och ur alla möjliga sorters ljus.

”Testa ta ner taklampan i hallen och se om den ger bättre ljus här inne”…

Livet är även att umgås med någon som väljer en film (oftast en väldigt dålig film) för att sedan sitta med mobilen 20 minuter och sedan somna pladask.

Men visst är livet vackert? Livet med min inredningsbloggare.

 Jag vet inte riktigt hur mycket ni vet om Mirelle?

Hon är en av de mest godhjärtade personerna jag någonsin träffat och jag vet inte om ni vet hur mycket ni betyder för henne?

En positiv kommentar från en utav er kan lyfta henne flera timmar medan en negativ kommentar kan sänka henne flera dagar. (Kan vara bra att ha i åtanke innan man slänger iväg en kommentar)

 Mirelle brinner såklart även för andra saker än inredning. 

Djur till exempel är något som står henne väldigt varmt om hjärtat.

Jag tror faktiskt inte det finns många saker som är värre för Mirelle än när ett djur far illa. 

Oavsett om det gäller elefantridning i thailand, cirkusar med djur eller gristransporter för köttindustrin.

Jag kan inte räkna på hur många gånger vi swishat bidrag till hundhem för hemlösa hundar i Rumänien och andra hjälporganisationer.

”Skulle det gå att bygga om vinden så att jag öppna hundhem där uppe?”

 Jag tror egentligen inte Mirelle vill att jag ska berätta att den tredje saken hon brinner väldigt mycket för i livet är sömn. Men nu är ju detta mitt blogginlägg och mina 15 minutes of fame så…

Hon är tjejen som utan problem kan nypa av en 12h-sömn en natt för att sedan äta lite frukost, gå ut med Olof och efter det ta en ”powernap” på en timme.

Ibland måste hon ställa väckarklockan på 9:00 en morgon och då är det riktigt tufft ska ni veta!

 

Men tro inte att jag tycker hon är något annat än underbar.

 

Det var allt jag hade för denna gång men vi får se, jag kanske återkommer i framtiden!

Som avslut skulle jag bara vilja be er om en sak, ge Mirelle en tumme upp när hon lägger upp en bild på Instagram som du tycker om och tryck på hjärtat här under för att visa uppskattning när hon skriver ett blogginlägg du gillar.

Det betyder enormt mycket för henne och det är faktiskt, vad jag tycker, det minsta man kan begära från oss som gärna tittar på hennes bilder, läser hennes texter och inspireras av henne dagligen.

Var rädda om er!

Mattias

Babbeldags!

Hej fina! 
 
Hur mår ni? Idag hade jag bara lust med lite härligt babbel till er alla! Jag har spenderat några dagar med min mamma och syster i en härlig stuga på landet! Det är verkligen smörj för själen att komma iväg och bara vara! Min syster har nyligen varit i Italien så hon hade med sig ett helt underbart bubbel! Extra gott när man vet att det färdats med bil ändå från Italien, haha! 
 
 
Vi har spenderat dagarna med att bubbla, äta, skratta och sola! Perfekt med andra ord! 
Jag tänkte att det är dags att visa er alla det tredje rummet i vårat nya hus! Det är sovrummet! Här kommer det att målas och piffas och moodboarden över känslan i rummet jag söker hittar ni längst ner!
 
 
 
Kommer bli ett helt underbart rum! Sovrum är lite av min favorit att inreda. Ett så viktigt rum liksom! 
 
Vad tror ni? Visst kommer det bli ett härligt rum? 
Moodboard - Snedtak - hus - husköp - nytthus - sovrum