Babbeldags!

Hej fina! 
 
Hur mår ni? Idag hade jag bara lust med lite härligt babbel till er alla! Jag har spenderat några dagar med min mamma och syster i en härlig stuga på landet! Det är verkligen smörj för själen att komma iväg och bara vara! Min syster har nyligen varit i Italien så hon hade med sig ett helt underbart bubbel! Extra gott när man vet att det färdats med bil ändå från Italien, haha! 
 
 
Vi har spenderat dagarna med att bubbla, äta, skratta och sola! Perfekt med andra ord! 
Jag tänkte att det är dags att visa er alla det tredje rummet i vårat nya hus! Det är sovrummet! Här kommer det att målas och piffas och moodboarden över känslan i rummet jag söker hittar ni längst ner!
 
 
 
Kommer bli ett helt underbart rum! Sovrum är lite av min favorit att inreda. Ett så viktigt rum liksom! 
 
Vad tror ni? Visst kommer det bli ett härligt rum? 
Moodboard - Snedtak - hus - husköp - nytthus - sovrum
Mimmie @tandlakarvillan

Kommer bli superfint! :-)

Svar: Åh tack sötis! Hoppas kunna verkställa iallafall lite likt moodboardsen, haha :D
designbymirelle

Anonym

Mysigt! Härlig moodboard! Kommer du inte kunna använda din nuvarande sänggavel i nya huset?

Svar: Hejsan! Jag kommer inte kunna ha den som sänggavel, men den kommer få en annan underbar plats i huset! Stay tuned ;) Kramar
designbymirelle

Vardagsfix

Så fint det kommer att bli. Älskar lampan men har inget rum den passar i. För lågt i taket i ex sovrummet.

Svar: Åh ja jag älskar den verkligen! :) Ska bli så roligt att få flytta in och verkställa :D
designbymirelle

Frida

Vilket mysigt hus ni köpt! Vi har precis flyttat till vårt första hus,ett nybygge. Vi har också snedtak i sovrummet. För sömnens skull var vi tvungna att sätta upp rullgardiner som går ut kant i kant med snedtaket. Jag saknar gardiner!!! Vet inte hur jag ska lösa det för att få in mer mys. Finns ingen plats i väggen för gördinfästen. Har du något tips?! Tack för en fin blogg! Kram!

Svar: Hejsan! Grattis till huset! Va roligt! Jag hade inte tänkt ha några gardiner alls, mest för att jag vill kunna få in så mycket ljus som möjligt i rummet, det finns bara ett fönster och då vill jag ha in allt ljus som går! Testa försök känna efter som du verkligen vill ha gardiner eller om det egentligen bara är en vanesak. Använda mycket andra textilier i rummet så du enrå får den där varma ombonade känslan! Kramar och lycka till
designbymirelle

malin

Du inspirerar verkligen med dina inlägg och fina bilder!
Vi har också köpt hus, får det i september. Ska bli så kul att inreda! Jag är väldigt ny på området och funderar lite på hur du gör dina modboards och samlar din inspiration? Letar du på olika möbelföretag, andra inredningsbloggar, kopierar bilder och gör dokument etc? Hur går jag bäst tillväga med vårt nya hus =)

Svar: Hejsan! Om du vill skapa enkla moodboards kan du testa appen polyvore som jag använder! Finns mycket snyggt där! Om du vill använda specifika produkter får du nog köra i ps eller liknande :) GRATTIS till huset förresten :D Jag längtar som en galen jag med! ha en underbar kväll!
designbymirelle

Anonym

Ska bli så spännande verkligen att få se 😍 vi har flyttat upp familjen till övervåningen och snedtak är inte de lättaste 😂😂 Ser fram emot resultatet 😍 kram Mittlivminlycka 😗

Svar: Åh va roligt att du också har snedtak! Jag hoppas verkligen att jag får till detta med min plan jag gjort ;)
designbymirelle