Babbeltime

Hola! 
 
Söndag igen, jag ligger och filosoferar i soffan som vanligt. Och ni blir återigen offer för mitt babbel, haha! Tänkte inte ens ha ett tema på inlägget - jag kör bara igenom helgen och livet i sig lite! 
 
Ni vet att vi bjöd på ett hus förra veckan? Nu väntar vi egentligen på ett slutligt besked, säger dom ja går vi vidare med besiktning och säger dom nej så släpper vi huset! Snacka om att man går på nålar! Insåg precis vilken sjuk rensning jag måste göra om det blir hus - får försöka ha en loppis hemma på gården typ! Tror liksom inte att jag behöver alla 14 stolar som sambon räknat min samling till, hahaha! 
 
 
 Jag och sambon kör hårt nu med kost och träning nu innan semester - så man kan leva ut som man vill sen så att säga, haha! Men fasen va tråkigt det är, jag älskar ju verkligen mat! Det finns å andra sidan en hel del goda recept som också är nyttiga! I vilket fall njöt jag till fullo i fredags när det serverades både skaldjur och bubbel!
 
 
Annars börjar jag längta grymt mycket efter årets Formex! Ska bli så härligt att bara insupa massa inspiration! Vi ska bo en natt i stan på Kung Carl och förmodligen en natt ute på Görväln! Kommer ni till Formex?
 
 
Nej nu är det dags att runda av här! Men vi hörs ju imorgon igen! 
 
Emma

Jag skulle så gärna vilja åka till Formex, det är min dröm. Men jag har även en dröm att starta en egen butik/organisatörsverksamhet någon gång. Så det kanske bli två drömmar i en smäll en gång. 😃😍

Svar: Det låter som ett perfekt tillfälle att låta två drömmar gå i uppfyllelse! :)
designbymirelle

Anonym

Hej! Jag undrar över något helt annat... tallrikarna var är de köpta?