Budgetrenovera badrummet

Hej fina! 
 
Idag tänkte jag ge er lite tips på hur man kan budgetrenovera sitt badrum! Perfekt om man bor i hyres eller helt enkelt inte har råd att göra den större renoveringen som faktiskt krävs när man ska ge sig på badrum. 
 
 
1. Kakeldekor - med kakeldekor kan du förvandla hela väggar eller endast en bård. Eller varför inte rama in kaklet precis ovanför handfatet för er härlig känsla? Detta finns att köpa på massor av ställen och till riktigt bra pris. Perfekt om man vill byta lite då och då. Denna snygga förvandligen med en marockansk kakeldekor gjorde Biskopsdotter i sitt badrum!
 
2.Dekorplast - Detta är ju verkligen världens bästa uppfinning. Du kan sätta även detta som kakeldekor, men också på sidan av badkaret, ovanpå tvättmaskinen eller varför inte på ett skåp du tröttnat på? 
 
 
3. Tapetsera mera! Om man har ett badrum som bara är en toalett så är det perfekt att tapetsera väggar med en härlig tapet. Här kan man verkligen välja och vraka och göra det lilla utrymmet till ett riktigt intressant rum i hemmet. Såhär snyggt har Dagdrommarochverklighet gjort hemma hos sig! 
 4. Lägg krut på detaljerna! Jobba utifrån hela spektrat när det gäller detaljer för badrummet, snygga tvålar, härliga morgonrockar, vackra handdukar, lyxig handtvål och handcreme och härliga små stilleben som andas SPA. Enkelhet är alltid bäst! Kika in denna snygga styling av Moodhouse
 
 5. Måla plastmattan med schabloner! Det finns verkligen massor av härliga schabloner att använda sig av när man ska måla om ett tråkigt plastmattegolv. Kolla bara in den här grymma förändringen! 
 
Lycka till med era budgetrenoveringar och hoppas ni fick lite tips att ha med er på vägen! Ha en underbar kväll nu! 
Badrumsinspiration - Dekorplast - Kakeldekor - Tips - badrum - badrumstips - budgetrenovering - inredningstips
Nadia

Jag vill så gärna göra om våran lilla toalett på övervåningen, detta gav mer inspiration. Tack! =)

Svar: Hejsan! Åh va roligt att höra! Önskar dig stort lycka till med renoveringen!
designbymirelle