Från det ena till det andra

Hej hjärtan! 
 
Ja, vid det här laget har ni koll på att jag älskar att göra det ena till det andra! Så jag tänker visa min senaste skapelse som jag gjorde till vårat kommande hus! Snygga taklampor är ju en rackarns kostsam grej, så jag tänkte att jag skulle knåpa ihop en drömmig lampa själv helt enkelt! 
 
Jag började med att fynda denna lampa på loppis för bara 25:-. Viktigt att den har rätt form, annars kan det ju se ut lite hur som haver! 
 
 
Jag började med att flytta ner lamphållaren mitt i lampan. Så att den inte hamnar för nära tyget. Jag klippte sedan till lite billig tyll jag hade hemma och trädde på lampan. Detta för att rottingen inte skulle lysa igenom när lampan var tänd. Efter detta drog jag fram en gammal kjol jag hade liggandes och trädde den på lampan. Klippte och knöt och grejsade lite så resultatet blev detta!
 
 
Så för 25 riksdaler sksapade jag en riktig drömlampa som ska få hänga i ett hörn i vårt nya fina hus! Tryck like om ni är sugna på mer loppismakeovers till huset!
Eleonora Adriana ♥

Snygg :)

Svar: Tack så mycket!
designbymirelle

Helen

En gammal kjol! Men du är ju för härlig helt enkelt. Tack för alla tips och all inspiration. Nu ska jag ska sätta igång med att göra mood board till alla våra rum också. Kram på dig./Helén

Svar: hej! Åh tack snälla du! va roligt att du gillar mina inlägg, kjolen bara låg där och väntade på att hamna på återvinningen när jag tänkte, nej tammetusan den får bli en lampa istället , haha :D kramar
designbymirelle